Ana sayfa Dizi Haberleri Tardu Flordun 5 yıllık suskunluğunun ardından önemli bir dizi kararı aldı!

Tardu Flordun 5 yıllık suskunluğunun ardından önemli bir dizi kararı aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1972 Ankara doğumlu olan Ünlü oyuncu Tardu Flordun uzun süredir ekranlarda yer almıyor. Oyuncu, yetenekleri ile bugüne kadar yer aldığı projelerde kendisini kanıtladı. Ancak son dönemde Flordun herhangi bir projede yer almıyordu. Oyuncunun son dizisi Ev Dönüş olmuştu.

2016 yılından bu yana setlerde görünmeyen, inzivaya çekilen Tardu Flordun, 5 yıl aradan sonra gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı. Ünlü oyuncunun yeni sezonda yeni bir yapımda rol alması bekleniyor.

Kulislere yansıyan bilgiler oyuncunun görüşme halinde olduğunu ifade ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, Tardu Flordun’in yen iş görüşmeleri yaptığına yönelik kulis bilgisini aktardı.

Oyuncunun yeni sezonda hangi dizide yer alacağını hayranları merak etmeye başladı. Flordun, 1990’lı yılların sonlarından itibaren setlerde yer almaya başlamıştı. Binbir Gece dizisindeki Kerem İnceoğlu karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, karakter yaratma konusunda ustalığı ile biliniyor.

Farklı bir tarzı bulunan ve magazin gündeminden de uzak durmak için elinden geleni yapan oyuncu, bakalım hangi projeyle hayranlarının karşısında olacak. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Tardu Flordun 5 yıllık suskunluğunun ardından önemli bir dizi kararı aldı! 7

Tardu Flordun en son gündeme değişen imajı ile gelmişti. Oyuncunun bu imajı hayranlarını fazlasıyla şaşırtmıştı.