Ana sayfa Dizi Haberleri Gizli Saklı dizisinde izleyicilerin Tardu Flordun’u gören ‘ne olmuş bu adama’ demeden geçmiyor!

Gizli Saklı dizisinde izleyicilerin Tardu Flordun’u gören ‘ne olmuş bu adama’ demeden geçmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gizli Saklı dizisi belki de yaz ekranında izleyicileri en çok hikayesine çekme potansiyeli olarak gözüken dizi. Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ikilisinin de çok başarılı bir seçim oldukları gözüküyor.

İlk üç bölümü yayınlanan Gizli Saklı dizisinin fragmanları bile sosyal medya ortamında milyonun üzerinde izlenmeler elde ediyor. Diziye olan ilgi büyürken, izleyicilerin dikkatini çeken kişi ise Tardu Flordun oldu… Gizli Saklı dizisi ile birlikte Tarık karakteri ile ekrana geri dönen usta oyuncu, tam 6 yıl aradan sonra yeniden izleyicilerin karşısına çıktı.

Ancak Tardu Flordun’u ilk başta birçok izleyici tanıyamadı. Kadroda kimlerin olduğunu bilmeyenler Tarık karakterini Tardu Flordun’un canlandırdığından bile habersiz… Çünkü oyuncudaki değişim herkesi hayrete düşürdü.

Gizli Saklı dizisinde izleyicilerin Tardu Flordun'u gören 'ne olmuş bu adama' demeden geçmiyor! 8

Sosyal medyada diziyle ilgili en çok paylaşılan mesajların başında da Tardu Flordun’daki bu değişim geliyor. Yüzündeki belirgin değişimler ile usta oyuncu artık tanınması zor bir durumda.

Bir izleyici şu yorumu yaptı: “Gizli Saklı dizisinde Tardu Flordun’u gördüm. Yüze müdahaleler ve dolgu yasaklansın.”

Bir başka dizi izleyicisi ise, “Aman Allah’ım ne olmuş bu adama böyle?! Binbir Gece’nin Kerem’i Tardu Flordun” ifadesini kullandı. Binbir Gece dizisi Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde başarılar kazandı.

Gizli Saklı dizisinde izleyicilerin Tardu Flordun'u gören 'ne olmuş bu adama' demeden geçmiyor! 9

Binbir Gece’de Kerem karakteri ile akıllara yazılan ünlü oyuncu, o günlerden bu günlere muazzam bir değişim göstermiş olarak ekranlara dönüş yaptı.

Ünlü oyuncunun estetiği fazla abarttığını belirten izleyiciler ayrıca hikayedeki Tarık karakterinin Karadeniz şivesini de fazlasıyla eleştiriyor.

Gizli Saklı dizisinde başroldeki Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı kadar Tardu Flordun da sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ediyor.