Ana sayfa Sosyal Medya Uzun yıllardır ortalarda yoktu, sevilen oyuncu Fox TV’nin Gizli Saklı isimli dizisiyle geliyor!

Uzun yıllardır ortalarda yoktu, sevilen oyuncu Fox TV’nin Gizli Saklı isimli dizisiyle geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanacak olan yaz dizisi Gizli Saklı’nın çekimleri bir süre önce başladı. Ekrana gelmek için gün sayan dizinin kadrosuna katılan bir oyuncu, izleyenlere de güzel bir sürpriz yapacak. Sevilen oyuncu, tam 6 yıllık aranın ardından Gizli Saklı dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor!

Kim mi bu oyuncu? Tardu Flordun… Başarılı oyunculuğu ile rol aldığı projelerde beğeni toplayan bir isimdi. Ancak uzun zamandır ekranlardan uzaktı. Tiyatro sahnesinde pek çok oyunda rol alan ve sonrasında da dikkat çeken dizilerdeki rolleriyle gündeme gelmişti oyuncu.

İlk olarak 2000 yılında yayınlanan Aşk Oyunu isimli diziyle ekranlara gelmişti. Ardından Evdeki Yabancı dizisinde oynadı. Bu dizide Berna Laçin ile başrolde yer alıyordu Tardu Flordun. En büyük çıkışını da bu dizi ile yapmıştı.

Tardu Flordun’un en çok dikkat çektiği ve hala hatıralarda olan rolü ise Binbir Gece dizisindeki Kerem İnceoğlu karakteriydi. Oyuncu, performansı ile başarı toplarken, rolüyle de hafızalarda kalmayı başaran isimlerden birisi olmuştu.

Uzun yıllardır ortalarda yoktu, sevilen oyuncu Fox TV'nin Gizli Saklı isimli dizisiyle geliyor! 7

Tardu Flordun’un en son 2016 yılında Eve Dönüş isimli dizide izledik. O günden beri de ortalarda yoktu. Oyuncunun, bir ara Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 7. sezonunda yer alacağı gündeme gelmişti. Ancak dizinin 7. sezonu çekilmeyince onun ekrana dönüşü de gecikti.

Sonunda Tardu Flordun, Fox TV’nin yazlık dizisi Gizli Saklı ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bu dizide oyuncu Tarık isimli bir karaktere hayat verecek.

No: 9 Productions tarafından çekilen dizinin başrollerinde ise Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal var. İki gizli polisin başından geçenleri anlatacak dizide ayrıca Şebnem Sönmez, Şinasi Yurtsever, Ece Dizdar, Bülent Emrah Parlak, İdris Nebi Taşkan, Selçuk Borak, Fulden Akyürek ve Ersel Şibil rol alıyor.