Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gizli Saklı dizisinde Tardu Flordun’u son halini gören şaşırıyor!

Gizli Saklı dizisinde Tardu Flordun’u son halini gören şaşırıyor!

tarafından ker_def

Yapımcılığını No:9 Productions’ın, yönetmenliğini ve senaryosunu ise Şahin Altuğ’un üstlendiği, FOX’un yeni dizisi “Gizli Saklı”nın ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin başrolünde yer alan Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ikilisi birbirleri ile ne kadar uyumlu olduklarını da ilk kez sergiledi.

Dizinin bir başka önemli detayı ise ünlü oyuncu Tardu Flordun’un yeniden setlere dönmesi oldu. Hikayede Tarık Koşuoğlu isimli bir mafya babasını canlandıracak olan Tardu Flordun, rol arkadaşı Ece Dizdar ile poz verdi ve oyuncudaki büyük değişim de dikkatlerden kaçmadı.

Gizli Saklı dizisinde Tardu Flordun'u son halini gören şaşırıyor! 7

FOX izleyicisiyle yakında buluşmaya hazırlanan dizinin kadrosunda; Sinem Ünsal, Halit Özgür Sarı, Tardu Flordun, Bülent Emrah Parlak, Şinasi Yurtsever, Ece Dizdar, Selçuk Borak, İdris Nebi Taşkan, Emrullah Çakay, Fulden Akyürek, Erşan Utku Ölmez, Hasan Elmas ve Şebnem Sönmez gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Aşk, macera, polisiye ve komedinin bir arada olduğu, izleyiciyi ekranlara kilitleyecek “Gizli Saklı”da; Naz (Sinem Ünsal) polis akademisinden yeni mezun, korumacı bir karakter olan annesi ve dayısıyla birlikte yaşamaktadır.

Tarık Koşuoğlu (Tardu Flordun) isimli bir mafya babasının peşinde olan polis teşkilatı, Naz’ı ve deli dolu polis memuru Pamir’i (Halit Özgür Sarı) gizli görevde beraber kullanmaya karar verir. Pamir ve Naz yeni evli bir çift gibi mafya ailesinin evinin karşısına taşınacak ve Tarık Koşuoğlu’nun güvenini kazanıp onu adalete teslim edeceklerdir…
“Gizli Saklı”, çok yakında FOX’ta.