Ana sayfa Dizi Haberleri Gizli Saklı dizisi ünlü bir oyuncuyu altı yıl sonra ekrana döndürüyor!

Gizli Saklı dizisi ünlü bir oyuncuyu altı yıl sonra ekrana döndürüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Gizli Saklı çekimlere başladı, ekrana gelmek için gün sayıyor. Yaz dizisi olarak ekrana gelecek dizi, yaklaşık altı yıldır ekranlardan uzak olan çok deneyimli bir oyuncuyu ekrana döndürecek.

Gizli Saklı dizisinin çok uzun aradan sonra ekrana döndüreceği isim Tardu Flordun. 49 yaşındaki Tardu Flordun uzun yıllar tiyatro oyunlarında rol aldıktan sonra dizi dünyasına Aşk Oyunu isimli diziyle adım atmıştı. 2000 yılında başrollerini Berna Laçin’le paylaştığı Evdeki Yabancı dizisiyle de kariyerinin en büyük çıkışını yapmıştı.

Binbir Gece dizisindeki Kerem İnceoğlu karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, karakter yaratma konusunda ustalığı ile biliniyor. En son 2016 yılında Eve Dönüş isimli dizide rol alan başarılı oyuncu, setlere verdiği altı yıllık aradan sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yedinci sezonuyla ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyordu. Ancak dizi son anda ekrana gelmeyince Flordun’un dönüşü de suya düşmüştü.

Gizli Saklı dizisi ünlü bir oyuncuyu altı yıl sonra ekrana döndürüyor! 7

Tardu Flordun altı yıllık aradan sonra nihayet setlere dönüş yapıyor. Başarılı oyuncu çok yakında Fox TV’de yayınlanmaya başlayacak olan Gizli Saklı dizisinde rol alacak. Tardu Flordun yeni dizide Tarık isimli bir karaktere hayat verecek.

No: 9 Productions tarafından çekilen dizinin başrollerinde ise Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal var. İki gizli polisin başından geçenleri anlatacak dizide ayrıca Şebnem Sönmez, Şinasi Yurtsever, Ece Dizdar, Bülent Emrah Parlak, İdris Nebi Taşkan, Selçuk Borak, Fulden Akyürek ve Ersel Şibil rol alıyor.

Gizli Saklı dizisi, Kardeşlerim’de büyük bir kariyer çıkışı yapan ancak izleyicilerin hiç beklemediği anda ekipten ayrılan Halit Özgür Sarı’yı yeniden ekrana döndürdüğü için büyük önem taşıyor. Halit Özgür Sarı’nın canlandırdığı Kadir karakteri ölmüş, başarılı oyuncu da gerçek hayatında askere gitmişti.