Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Ünsal 3 ünlü erkek ile aynı dizide partner oldu!

Sinem Ünsal 3 ünlü erkek ile aynı dizide partner oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sinem Ünsal, iki sezon süren Mucize Doktor isimli dizideki Nazlı karakteri ile büyük bir çıkışa imzasını attı. Oyuncu, bu başarılı çıkışını sezon başında Elbet Bir Gün isimli dizide sürdürememişti. 6 bölüm süren bu dizinin çok ilgi çekmemesi oyuncu adına büyük şanssızlık olarak değerlendirildi.

Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor ve Elbet Bir Gün isimli dizilerin ardından Sinem Ünsal’ın yeni projesinin de yine aynı kanalda yayınlanacak olması dikkatleri çekiyor. Gizli Kalsın isimli diziyle anlaşan Sinem Ünsal, bu sefer eğlenceli bir hikayede yer alacak.

Dram rolleri ile tanıdığımız oyuncu şimdi de izleyenleri eğlendirecek bir yaz dizisine başlıyor… Fox TV’nin Haziran ayı içinde yayına alması beklenen Gizli Kalsın isimli dizinin ön hazırlıkları da devam ediyor.

Sinem Ünsal 3 ünlü erkek ile aynı dizide partner oldu! 1

Sinem Ünsal bu önemli yaz dizisinde 3 erkek oyuncu ile aynı sette yer alacak. Halit Özgür Sarı ile partner olarak uyumu merakla beklenen oyuncunun rol arkadaşları arasında komedi projelerinin sevilen ismi Şinasi Yurtsever de yer alacak.

Ayrıca uzun bir süredir ekranlarda görünmeyen Tardu Flordun’un da Gizli Kalsın dizisi ile anlaştığı ortaya çıktı. Oyuncu projede Karadenizli bir mafya liderine hayat verecek.

Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisinin yapımcısı olan Yağmur Ünal, No9 Yapım isimli firması ile Gizli Kalsın’ı hazırlıyor… Şebnem Sönmez gibi usta bir oyuncunun da kadrosunda yer aldığı dizinin çekimlerine yakın bir zaman içinde başlanması bekleniyor.

Sinem Ünsal 3 ünlü erkek ile aynı dizide partner oldu! 2

Sinem Ünsal ayrıca Aydınlıkevler isimli tiyatro oyunuyla da gündemde yer almaya devam ediyor. Yılmaz Erdoğan’ın hikayesini yazdığı ve 1970’li yıllarda geçen oyunda Demet Akbağ, Salih Bademci ve Burak Dakak ile birlikte başrolde yer alan bir diğer isim ise Sinem Ünsal.

Önümüzdeki ay hem tiyatro hem de dizi faaliyetlerini birlikte sürdürecek olan oyuncu adına yoğun bir çalışma dönemi başlıyor.