Ana sayfa Dizi Haberleri Tatlı Bela Nirancan, diziden ayrılıyor mu?

Tatlı Bela Nirancan, diziden ayrılıyor mu?

tarafından zk zk

tatlıbela1

Nirancan oğlu, eşi ve gelini gittikten sonra evde yapayalnız kalmış gibidir. Varad ve Sojal onun yalnızlığını giderme de etken olamazlar. Nirancan Slok’u sürekli anmakta ancak ona ulaşamamaktadır. Dedektiflere tonlarca para verse de oğlu Varad’ın oyunlarıyla Slok’tan haber alamaz. Varad Slok’un bulunmaması için elinden geleni yapmaktadır. Çünkü evin ve işin tek hakimidir ve hakimiyetinin sona ermesi işine gelmemektedir.

Varad Nirancan’a sormadan iş yerinde büyük değişiklikler yapmış hatta babasının imza yetkisini alarak bütün işleri yürütme yetkisini de almıştır. İş yeri sakinleri Varad’ın gün geçtikçe işleri kötüye soktuğunu düşünmektedirler. Bu durumu Nirancan’a bildirirler. Nirancan iş yerine geldiğinde gördükleri karşısında şok olur ve akşam eve geldiğinde Varad’a kızar. Nirancan avukatını arayarak vekaletini iptal etmek istediğini söyler ancak avukat bunun için bir şey yapamayacağını söyler.

Varad bu zamana kadar Slok’un bu haklardan yararlandığını bundan sonra ise kendisinin haklarını kullanacağını belirtir. Eğer bu durumda daha fazla sorun çıkarırsa Nirancan’ı evden kovacağını söyler. Nirancan şokta…Ayrıca bundan sonra yapacağı işin odasına gitmek ve orada dinlenmek olduğunu söyler. Nirancan odasına giderken Varad onu itekler. Sojal’e ise babasının kapısını kilitlemesini söyler. Nirancan hanımının bir gün yapayalnız kalacaksın sözlerini hatırlar.