Ana sayfa Dizi Haberleri Tatlı Bela Nirancan, diziden ayrılıyor mu?

Tatlı Bela Nirancan, diziden ayrılıyor mu?

tarafından zk zk

tatlıbela2

Nirancan’ın doğum günü misafirler eve gelirler. Varad gelenlere Slok gittikten sonra babasının psikolojik sıkıntılar yaşadığını bu yüzden odasından çıkmadığını söyler. Nirancan ise torunu Kavya sayesinde odasından çıkmış ve herkesin içinde Varad’ı tokatlamıştır. İnsanlar Nirancan’ın aklını yitirmiş olduğunu düşünürler. Varad misafirler gittikten sonra Nirancan’ı evden atar. İşte değerli arkadaşlar dünya kimseye kalmıyor.

Bir zamanların varlıklı saygıdeğer iş adamı bir anda sokakta kalıyor. İnsanlar ona acıyor ve dilenci zannederek para bile veriyorlar. İş yerine giden Nirancan oradakilerden de aynı muameleyi görüyor ve sonunda Asraham Huzurevine gitmeye karar veriyor. Uğruna Asta’yı öldürmeyi göze aldığı Huzurevi ona yoldaş olacak mı bakalım görelim….

Nirancan bu olaydan sonra dizide rol almaya devam edecek. Çünkü onun yaptıkları bunlarla bizi teselli etmeye yetmez. 15 Haziran 101. Bölümde Varad Nirancan’ı yaka paça dışarı atacak siz de bu zevki ekranlardan izleyeceksiniz. İnsanın yine de üzülesi geliyor gibi ama eden bulur ne yapalım…