Ana sayfa Dizi Arşivi Tatlı İntikam Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Tatlı İntikam Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Tatlı İntikam D Yapım imzalı, yönetmenliğini Barış Erçetin’in yaptığı, senaryosunu Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel ve Yasemin Özek’in kaleme aldığı dram ve aşk türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir.

Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, İlker Kızmaz gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizi, izleyicilerden büyük ilgi gördü. Bir sezon ekranda kalan dizinin toplam 30 bölümü izleyicilerle buluştu.

Tatlı İntikam Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:
Kanal: Kanal D
Yapımcı: D Yapım
Türü: Dram- Aşk
Yayın Tarihi: 26 Mart 2016- 12 Kasım 2016
Mekan: İstanbul
Süresi: 120 dakika
Müzik: Alp Yenier
Başrol:Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, İlker Kızmaz.
Oyuncular: Zeyno Günenç, Ayşenil Şamlıoğlu, Hazal Türesan, Çağrı Çıtanak, Bülent Seyran, Elif Çakman, Cemre Gümeli, Kerem Atabeyoğlu, Emre Taşkıran, Eylül Su Sapan, Seren Deniz Yalçın, Can Nergis, Gürsu Gür, Barış Gönenen, Alya İydiş, Büşra Develi, Toygun Ateş, Deniz Özerman, Ahmet Arıman, Erol Yavan.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı.

Twitter: https://twitter.com/tatliintikam
Facebook: https://tr-tr.facebook.com/TatliIntikam
Resmi internet sayfası: https://www.kanald.com.tr/tatli-intikam/hikaye-ve-kunye

TÜM HABERLER:

Tatlı İntikam dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:

Tatlı İntikam dizisi yayınlandığı 2016 yılında izleyici tarafından çok sevildi ve ilgiyle takip edildi. Kemik bir izleyici kitlesi oluşan dizi reytinglerde de Kanal D’nin yüzünü güldürdü. Özellikle başrol oyuncuları Leyla Lydia Tuğutlu ile Furkan Andıç’ın uyumu dikkat çekti.

Tatlı İntikam Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey, Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar.

Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar.

Pelin ise Tankut’u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir. Ancak, işler Pelin’in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin Soylu ) Pelin, ailenin tek çocuğu olmasından dolayı anne ve babası tarafından prensesler gibi büyütülmüştür. Bir dediği iki edilmeyen Pelin hayatının her döneminde her şeyi elde etmiş ve bu yüzden de biraz şımarıktır.
Furkan Andıç (Sinan Yılmaz / Tankut) Sinan, severek girdiği tıp fakültesinde aşık olduğu kız tarafından kalbinin kırılması sonucunda okulu bırakmak zorunda kalmıştır. Bu olay babası ile arasını açmış, Sinan yurt dışına gidip aşçı olmaya karar vermiştir.
İlker Kızmaz (Barış ) İstanbul’un köklü ve varlıklı ailelerinden birinin ilk çocuğu olan Barış, son derece iyi bir eğitimden geçmiş, sanattan spora birçok alanda sayısız başarı kazanmıştır. Ailesi tüm imkanlarını önüne sermiş, her ne isteği varsa yerine getirmiştir.
Zeyno Günenç (Sülheyla Soylu) Pelin’in annesidir. Kendisi de bir prenses gibi yetiştirildiği için, o da kızını öyle büyütmüştür.
Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha) Meliha, Sinan’ın annesidir. Sinan okulu bırakıp yurt dışına gidince çok üzülmüştür.
Hazal Türesan (Başak) Başak, Pelin’in üniversite yıllarında tanıştığı grubun diğer üyesidir. Okulu bitirdikten sonra dermatolog olmaya karar vermiştir.
Çağrı Çıtanak (Bülent) Bülent, Sinan’ın can arkadaşıdır. O kadar yakınlardır ki Sinan Türkiye’ye döndükten sonra restoranı beraber açarlar.
Bülent Seyran (Necip Uysal) Necip, Havva’nın işe yaramaz kocasıdır. İç güveysidir.
Elif Çakman (Havva) Havva, Sinan’ın ablasıdır, Necipin eşidir. Ailenin en saf üyesidir.
Cemre Gümeli (Simay) Pelin’in üniversite de tanıştığı ve bu zamana kadar da hayatında olan en yakın arkadaşıdır. Simay, kızlar grubunun beyni ve aşk doktorudur.
Kerem Atabeyoğlu (Rıza Soylu ) Pelin’in babası Rıza, Adanalıdır. Ticaret ile uğraşan Rıza’nın hayattaki tek varlığı ailesidir.
Emre Taşkıran (Hakan ) Simay’ın kocası.
Eylül Su Sapan (Duygu ) Barışın kardeşi.
Seren Deniz Yalçın (Ceyda) Ceyda, Sinan’ın mahalleden arkadaşıdır. Sinan’ın üniversite yıllarında mahalleye taşınmıştır
Can Nergis (Tolga) Tolga, Pelin’in hayalindeki biricik eştir. Manken olarak hayatına devam eden Tolga, kariyerini biraz da Pelin’in çevresine borçludur.
Gürsu Gür ( Zübeyr ) Rıza’nın adamı.
Barış Gönenen (Serkan) Sinan’ın restoranında çalışıyor.
Alya İydiş (Bengisu) Hakan ve Simay’ın kızı.
Büşra Develi (Rüzgar) Rüzgar Sürer varlıklı bir ailenin tek kızıdır. Hayatı her zaman mutlu ve anlık yaşar.
Toygun Ateş (Turgut) Rüzgar’ın dedesi.
Deniz Özerman (Duygu ) Bülent’i büyüten, ablalık hatta annelik yapmış olan teyze kızıdır. Kırklı yaşlarda, kimseleri doğru düzgün beğenmeyen, Bülent söz konusu olduğunda da son derece anaç ve sahiplenici biridir.
Ahmet Arıman (Kapıcı ) Apartmanın kapıcısıdır.
Erol Yavan (Avukat ) Ceyda’nın avukatı.

Tatlı İntikam Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Tatlı İntikam dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirildi. Restoran sahnelerinin oldukça fazla yer aldığı dizide izleyici bu sahnelerin nerede çekildiğini merak ediyordu. Tatlı İntikam’ın lokanta sahneleri Moda’daki Club Quartier’ın içinde yer alan 3 restorandan birisi olan Brunelle’de çekildi. Dizinin diğer sahnelerinin çekimleri ise İstanbul’un farklı pek çok semtinde gerçekleştirildi.

JENERİK:

Tatlı İntikam dizisinin müzikleri bir çok başarılı dizinin müziğine imza atan Alp Yenier’in imzasını taşıyor. Dizinin Güliz Ayla’nın bestelediği ve seslendirdiği jenerik müziği de izleyici tarafından çok sevildi.

Tatlı intikam dizisi Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

Tatlı İntikam dizisinden ilk fragman Kanal D’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2016 yılının Mart ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı ve izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

TÜM BÖLÜMLER:

Tatlı İntikam dizisi 26 Mart 2016 tarihinde Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. Bir sezon süren dizi, 12 Kasım 2016 tarihinde yayınlanan 30. Bölümü ile izleyicisine veda etti.

Tatlı İntikam dizisinin tüm bölümlerini youtube resmi kanalından izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Yayınlandığı dönemde, Tatlı İntikam dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler YouTube’da yayınlandı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Sinan & Pelin’ / Ağlamam Zaman Aldı/ Model

Bahçede/ Sertap Erener

KAMERA ARKASI:

İstanbul’da birçok farklı yapıda çekilen dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlandı.

Sinan ve Pelin Kamera Arkası Görüntüleri

UNUTULMAZ SAHNELER

Tatlı İntikam dizisinin unutulmaz sahnelerinden bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz.

Sakar Pelin’in Komik Halleri

Unutulmaz Ağlatan Sahneleri

Pelin, Sinan’ı Affetti

Sinan’dan Pelin’e Ateşli Hamur Tarifi

Pelin, Sinan’ı Duygu’yla Dudak Dudağa Gördü

Pelin, Sinan’ın Sevgilisi Olduğunu Öğrendi

Pelin, Sinan’ın Vurulduğunu Gördü!

Sonsuza Dek Birlikteler!