Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde bu ayrılığa yürek dayanmaz!

Kefaret dizisinde bu ayrılığa yürek dayanmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Fox TV ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Kefaret dizisi hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile oldukça etkileyici bir yapım olarak öne çıkıyor. Dizinin reytingleri de ortalamanın biraz üzerinde gerçekleşiyor.

Pazar akşamları TRT1’in Teşkilat dizisine karşı direnebilen tek dizi konumundaki Kefaret’in 21. yeni bölümü de çok heyecanlı olacak. Sinan ile Zeynep arasındaki ilişkinin iyice çatırdamaya başladığı, birbirlerinden uzaklaşmak durumunda oldukları anlar yaşanacak. Ancak herkes iyi biliyor ki, onlar birbirlerinin ruhuna işlemişler ve bu kadar kolay bir ayrılık Türk dizisinde bile mümkün değil. S

inan ve Zeynep ayrılığına yüreklerin dayanmayacağı sahneler geliyor. Sinan her şey bitmiş gibi düşünüyor ama tabii ki bu tepkisellikten… Zeynep ise onu kendinden uzaklaştırmış olsa da kalbinden nasıl çıkartacak?

Kefaret dizisinin 21. bölümünde Zeynep ailesi ile her şeyi yoluna koymuş gibi dururken, başına yeni felaketler gelecek. Bunu 21. bölümden 2. fragmandan anlayabilirsiniz.

Ayırca bir önemli detay daha var. Arzu’nun Cansu ile buluştuğu sahne izleyicilerin içinin yağını eritecek… Gerçekleri öğrenen Cansu’nun Arzu’dan hesap sorduğu anlar var ki, Kefaret hayranları uzun süredir bunu bekliyordu.