Ana sayfa Dizi Haberleri Teklif var, yanıt bekleniyor! Çağlar Ertuğrul hayranları yeni dizi için gelecek o habere kilitlendi!

Teklif var, yanıt bekleniyor! Çağlar Ertuğrul hayranları yeni dizi için gelecek o habere kilitlendi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çağlar Ertuğrul, ekrana son olarak Afili Aşk dizisiyle gelmişti. Kanal D’de yayınlanacak olan dizide Burcu Özberk ile başrolde yer almıştı. Oyuncunun yeni sezonda bir dizide oynamasını bekleyen hayranları, şu ana kadar ondan pek bir haber alamamıştı. Ara sıra sosyal medyada görünen oyuncunun hayranları, şu sıralar büyük merak içinde bir sonucu bekliyor!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde oynadığı Yağız karakteri ile büyük bir hayran kitlesi edinen oyuncu, ‘komedide de varım’ diyerek daha sonra Afili Aşk dizisinde rol almıştı. Romantik komedide de başarısını perçinleyen oyuncuya yeni bir dizi için teklif gittiği söylentileri, hayranlarını heyecanlandırdı!

İzmirli olan oyuncu, şu sıralar vaktini İzmir’de geçiriyor. Projesi olmadığı için İzmir’e giden oyuncu, depremi de orada yaşamış. Merak edenlere de Urla’dan iyi oldukları mesajını iletmişti.

Bu arada 5 Kasım’da doğum günü olan oyuncu, hayranlarına teşekkür etmek için aşağıdaki paylaşımı yaptı twitter hesabından.

Son gelen kulis bilgilerine göre ise Çağlar Ertuğrul’un, TRT1 için hazırlanan bir dizide ismi anılıyor. Hazırlıkları süren Teşkilat isimli dizi için oyuncuya teklif gittiği öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgide, yapımcılığını TİMS&B’nin üstlendiği ve TRT1 için çekilecek olan Teşkilat isimli dizi için Çağlar Ertuğrul ile konuşuluyor.

Oyuncunun ne yanıt vereceği önümüzdeki günlerde ortaya çıkacaktır. Hem dram hem de romantik komedide başarılı bir grafik çizen oyuncunun yeni karakteri de heyecanla bekleniyor.

Bakalım Çağlar Ertuğrul projeyi kabul edecek mi? Gelişmeler konusunda biz de sizleri haberdar edeceğiz….

Çağlar Ertuğrul hakkında:

Daha önce Benim İçin Üzülme, Kurt Seyit ve Şura, Boynu Bükükler, Beyaz Karanfil, Medcezir gibi dizilerin yanı sıra özellikle Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra yıldızı daha da parladı. Ayrıca Dağ II filmindeki oyunculuğuyla da çok konuşuldu. Bana Masal Anlatma, Ailecek Şaşkınız, Yanımda Kal gibi filmlerde de rol aldı..

Oyuncu, o dizinin ardından Afili Aşk ile ekranlara gelmişti.

Teşkilat dizisi hakkında:

Teşkilat isimli dizinin ilk bilgileri paylaşıldı. Konu milli istihbarat ve dizinin yakında sete çıkması bekleniyor.
Yönetmen koltuğunda ise Söz dizisi ile başarıdan başarıya koşan Yağız Alp Akaydın oturacak… 3 sezon süren, Tolga Sarıtaş’ın ‘Sarı Komutan’ olarak ünlendiği Söz’ün bu büyük başarısının arkasında yönetmen Akaydın vardı…

Şimdi de Teşkilat isimli dizide görev alacak olan usta yönetmen ayrıca birçok ödül de kazanmıştı. Kasım sonunda sete çıkacak olan Teşkilat dizisinde kimleri yer alacağı konusunda ise henüz net bilgiler yok.