Ana sayfa Dizi Haberleri Alya, Kırmızı Oda dizisinden giderken ters köşe yapacak!

Alya, Kırmızı Oda dizisinden giderken ters köşe yapacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin bu hafta ekrana gelen 12. bölümü yine heyecanla izlendi. Gerçek hayat hikayelerinden çıkan karakterleri izlerken, herkesi çok sarsan olaylar aktarılıyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleme aldığı kitaplardan esinlenilen karakterler ve hayatları, izleyiciyi hem çok şaşırtıyor, hem üzüyor, hem de ekrana kilitliyor.

Bu hikayelerden birisi de Budayıcıoğlu’nun Hayat Dön kitabından alınan Alya’nın hikayesi. Melisa Sözen’in oynadığı Alya’nın diziye ilk girdiği anları hatırlayanlar biliyor yaşadığı müthiş değişimi.

Kir, pas içinde, sinirle girdiği klinikte ortalığı çamura bulayıp, yerlere yatıp bağıran bu kızın hayatı, herkesi şaşkına çevirdi ve üzdü. Melisa Sözen ile birlikte küçüklüğünü oynayan Nazlı Irmak Tanrıverdi ile annesi Süreyya’yı oynayan Cemre Melis Çınar’ın da hakkını yememek gerek.

Alya’nın dehşet dolu, korkunç travmalarla yüklü hayatı ile ilgili ayrıntılar için geçmişe dönen izleyici, onun çocukluğu ve annesini oynayan oyuncuların da başarılı performanslarıyla ekrana kilitlendi.

Alya, Kırmızı Oda dizisinden giderken ters köşe yapacak! 8

Alya çok şey anlattı ve belki bir o kadarı da anlatılmadı ama sonunda geldiği noktadan herkes çok mutlu. Alya’yı bu hafta evinde ziyaret eden Doktor Hanım, onun hayata katılması ve normalleşmesi için yeni adımlar atma peşinde.

İlk olarak yaşadığı evin ona uygun olmadığını anlatan, yemek yapmak, pazara gitmek, güzel kıyafetler giymek, temiz bir evde oturmak hakkına sahip olduğunu hatırlatan Doktor Hanım, Alya’yı harekete geçiriyor.

Alya, Kırmızı Oda dizisinden giderken ters köşe yapacak! 9

Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünün finalinde Alya’yı bir dükkandan kıyafet alırken ve kuaföre giderken gördük. Gelecek hafta ise karşımıza bambaşka biri olarak çıkacak ve muhtemelen diziden de ayrılacak. Onunla vedalaşmaya hazırlanırken, yeni görünümü de izleyenleri çok şaşırtacak! Şimdiden merakla bekleniyor…

Bakalım Alya, terapilerin sonrasında yenilenmiş haliyle nasıl çıkacak karşımıza? Değişimin ayak izleri başladı ama henüz hepsini görmedik… Şimdi herkes Alya’nın mutlu bir şekilde hayatına döndüğü o anları görmek istiyor. Diziye acıyla giren Alya, mutlulukla çıkarak şaşırtıcı değişimini ortaya koyacak..,