Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ayrılık iddialarına yanıt verir gibi paylaşımlar yaptı!

Demet Özdemir ayrılık iddialarına yanıt verir gibi paylaşımlar yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşkı 2021 yılının en çok konuşulan konularından birisiydi. 1 yıl kadar süren aşkın sona erdiği iddiaları da ortaya atıldı. İkili hakkında daha önce de ayrılık iddiaları ortaya atılmış ama her seferinde ünlü çift, bunu birlikte görüntü vererek yalanlamıştı.

Şimdi ise farklı bir durum yaşanıyor. Bir süredir ayrılık iddiaları gündemde ama ne Demet Özdemir’den ne de Oğuzhan Koç’tan bir açıklama gelmedi. Birlikte görüntü de vermeyen ikili, magazin gündeminde ve sosyal medyada sürekli konuşuluyor…

Demet Özdemir ayrılık iddialarına yanıt verir gibi paylaşımlar yaptı! 10

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un ayrıldığına yönelik duyumlar ve dedikodular haber olarak basında yer alıyor ama şimdiye kadar net bir açıklama gelmemesi de kuşkuları artırıyor.

Demet Özdemir’in instagram hesabından arkadaşı ile yayınladığı pozlar ise tam da bu ayrılık iddialarının yoğun şekilde konuşulduğu bir döneme denk geldi.

Demet Özdemir ayrılık iddialarına yanıt verir gibi paylaşımlar yaptı! 11

Twitter ortamında bu pozları ile kısa sürede en çok konuşulan konular arasında yer alan Demet Özdemir, hayranlarından büyük ilgi gördü.

Demet Özdemir ayrılık iddialarına yanıt verir gibi paylaşımlar yaptı! 12

Oyuncunun güler yüzlülüğü, hayat neşesinin yerinde olduğuna yönelik güçlü bir mesaj veriyor. Magazin gündeminde ve sosyal medyadaki bu ayrılık iddialarına pek de aldırış etmediği mesajını bu fotoğraflarla veren Demet Özdemir, “Ben mutluyum” demek ister gibi pozlar paylaştı.

Demet Özdemir ayrılık iddialarına yanıt verir gibi paylaşımlar yaptı! 13

Bu pozları ile oyuncu ayrılık konusunun da önüne geçti. Oyuncunun güzelliğine ve yüksek enerjisine hayranlarından iltifatlarla dolu yorumlar geldi. Sosyal medya kullanıcıları, “Bu ne tatlılık böyle” diye paylaşımlar yaptı.