Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Televizyon dünyasının acı kaybı! Duayen isim Mesut Mertcan, hayatını kaybetti!

Televizyon dünyasının acı kaybı! Duayen isim Mesut Mertcan, hayatını kaybetti!

tarafından ker_def

Adana Huzurevi’nde hayatını kaybeden TRT’nin unutulmayan spikerlerinden Mesut Mertcan’ın uzun süredir depresyonda olduğu, birkaç gün önce “Dipteyim”, bugün de vefatından 1 saat önce, “Beni öbür yere götürün” dediği belirtildi.

2015 Ekim ayından bu yana Adana Huzurevi’nde yaşayan ve çeşitli rahatsızlıkları bulunan 71 yaşındaki Mesut Mertcan’ın vefatı kurum çalışanları arasında da büyük üzüntüye neden oldu.

Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görevli Dr. Ethem Şahin, ünlü spikerin uzun süredir depresyonda olduğunu belirterek, “Birkaç gün önce zona rahatsızlığı vardı. Bugün de kendisini 10.00-10.30 sıralarında gördüm. Ağrıları olduğunu söyledi. Saat 11.00 sıralarında da görevliler çağırdı. Odasına gittiğimde hayatını kaybetmiş olduğunu belirledik. Ailesine haber verildi. Bir süre sonra Hastane morguna kaldırılacak. Ailenin talimatları doğrultusunda defin işlemi yapılacak” dedi.

Mesut Mertcan, bir süre önce TRT’de yeniden bir kez daha haber sunma hayalini gerçekleştirmiş ve Erhan Çelik ile Ana Haber bülteninde yanyana gelmişti.

Televizyon dünyasının acı kaybı! Duayen isim Mesut Mertcan, hayatını kaybetti! 7