Ana sayfa Günlük Burç Yorumları “Terazi Burcu, Mart ayında neden gergin?” İşte Filiz Özkol’un yanıtı;

“Terazi Burcu, Mart ayında neden gergin?” İşte Filiz Özkol’un yanıtı;

tarafından sevda

Gökyüzü Mart ayında burçlara hangi mesajı veriyor? Astrolog Filiz Özkol’un  youtube kanalında yaptığı burç yorumları astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü astrolog, 5-27 Mart tarihleri arasında Merkür’ün  Balık burcunda retro yapacağına dikkat çekti!  21 Mart’ta ise Başak burcunda Dolunay meydana geleceğini belirten Filiz Özkol Mart ayı yorumunda Terazi burcu için şunları söyledi.

Sevgili Teraziler, bu ay biraz içinize kapanık olabilirsiniz. Merkür retrosu 6. evinizde, iş lie ilgili konuları içinize atabilir iş arkadaşlarınızla uyum içinde olmayabilirsiniz. Bu dönem ayrıca kalp kırabilirsiniz ya da sizin kallbiniz kırılabilir. Ay boyunca patlayacak duruma gelebilirsiniz dikkatli, olun ancak çok kafanıza takmayın çünkü uzun süredir beklediğiniz iş tekliflerini de bu ay alacaksınız.

Dolunay ile birlikte içsel enerjiniz yoğun olacak, yardımseverliğiniz de ön planda. 26 Mart’a kadar çok gezecek, pek çok davette boy göstereceksiniz. 27 Mart’tan sonra sıkıntı ve gerginliğiniz biraz daha rahatlayacak iş yaptığınız insanlarla da ilişkileriniz yumuşayacak. 22 Mart’tan sonra ise çok güçlü insanlarla prensipte el sıkışmanız söz konusu. Kalbi boş Teraziler size tavsiyem bu dönemde yeni insanlara gelecek için söz vermeyin!