Ana sayfa Dizi Haberleri Ceyda daha ne kadar ezik kalacak? Kadın dizisine Ceyda isyanı!

Ceyda daha ne kadar ezik kalacak? Kadın dizisine Ceyda isyanı!

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi Analiz
Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın’da başroller kadar yan roller de çok dikkat çekiyor.

Özellikle Ceyda karakteri başta izleyicinin tepkisini çekse de ilerleyen bölümlerde onun yaşadığı acılar ve zor hayat karşısında izleyici fikrini değiştirdi.

Bahar’ın en zor günlerinde en büyük destekçilerinden birisi olan ve dürüstlüğüyle de herkesin sevdiğği bir karakter olan Ceyda’nın hali hala izleyiciyi üzüyor.

Gökçe Eyüboğlu’nun hayat verdiği Ceyda karakteri oyuncunun kariyerinin de dönüm noktası olacak gibi görünüyor. Bu diziyle hatrı sayılır bir hayran kitlesi edinen oyuncuyu bu diziden sonra da ekranlarda sıkça görebiliriz.

Ceyda daha ne kadar ezik kalacak? Kadın dizisine Ceyda isyanı! 8

Son haftalarda çocuğunun babası Emre ile yeniden karşılaşan ve hikayesi daha çok dikkat çekmeye başlayan Ceyda için izleyicilerin ise bir talebi var.

Parasızlık çeken ve zor bir hayat yaşayan Ceyda’nın özellikle Emre’ye karşı ezilmesine üzülen izleyiciler Ceyda’yı daha bakımlı ve güzel görmek istiyor.

Bu hafta yayınlanan bölümde; Emre, Ceyda’yı ‘İş kıyafetlerimle olmaz. Üstüm başım düzgün değil’ demesine rağmen arkadaşlarıyla tanıştırmak için partiye götürdü ama Ceyda’nın oradaki bakımlı kadınlar arasında üzülmesi izleyiciyi kızdırdı.

Ceyda daha ne kadar ezik kalacak? Kadın dizisine Ceyda isyanı! 9

Dizinin ilk bölümünden bu yana sürekli aynı leoparlı taytı giyen ve bakımsız saçlarıyla dolaşan Ceyda’nın bu görüntüsü izleyiciyi artık iyice rahatsız etmeye başladı.

Ceyda’nın daha güzel görünüp kendisine güvenmesini isteyen izleyiciler bu konudaki düşüncelerini sosyal medyada sık sık dile getiriyor.