Ana sayfa Dizi Haberleri Ters köşe yapan Mesut Akusta’nın vedası Teşkilat hayranların yüreğini sızlattı!

Ters köşe yapan Mesut Akusta’nın vedası Teşkilat hayranların yüreğini sızlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Mesut Akusta, yıllar önce Kendal isimli karakter ile Karagül dizisiyle milyonların aklına yazdığı bir isim olmuştu. Bugüne kadar birbirinden güçlü rollerde izlediğimiz oyuncu, birçok kişinin aklında hala Kendal karakteri ile yer almaya devam ediyor.

Kendal, kötü bir kişiydi ve Mesut Akusta da kötü adam rollerinin ustası konumunda… Babil isimli Star TV dizisinde de Süleyman karakteri ile bir kişinin ne kadar kötü olabileceğini yine Mesut Akusta ortaya koymuştu. Teşkilat dizisinde ise ünlü oyuncu bu sefer ters köşe yaptı. İstihbarat Teşkilatı’na büyük hizmetlere bulunan, canını feda etmeye hazır bir ülke savunucusu olarak Mete karakteri herkesin dikkatini çekti.

Ters köşe yapan Mesut Akusta'nın vedası Teşkilat hayranların yüreğini sızlattı! 7

Mete Başkan olarak tüm ekibin saygısını kazanan karakterin hikayesi bitti… Mesut Akusta da Teşkilat dizisine veda etti. 39. bölümde Yıldırım tarafından silahla vurulan Mete karakterinin artık hikayede olmayacak olması, hayranları çok üzdü. Sosyal medyada Mesut Akusta’nın ayrılığına çok üzüldüğünü belirten birçok dizi hayranı, yüreklerinin sızladığını belirten yorumlar yaptı.

Mesut Akusta, sezon başında Teşkilat dizisine sağlık sorunları nedeniyle biraz gecikmeli katılabilmişti. İlk sezonu çok beğenilen dizi, Eylül ayında yeniden izleyicilerle buluştu. Ancak Mete karakteri bir süre hikayede yer alamadı. Bunun nedeni ise oyuncunun yaz sonunda geçirdiği beyin kanaması ve ardından yapılan tedavi süreciydi.

Ancak Mesut Akusta bu zor dönemi anlattı ve yeniden dizi setlerine döndü. Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisinde artık Mete karakteri olmayacak. Mesut Akusta da dinlenme fırsatı bulmuş olacak.