Ana sayfa Sosyal Medya Dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas, Kerem Bürsin’le fotoğrafını sosyal medyada paylaştı!

Dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas, Kerem Bürsin’le fotoğrafını sosyal medyada paylaştı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin, İspanya çıkarması sırasında dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas’la da tanışma fırsatı buldu. Bürsin, Banderas’la çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Aynı paylaşımı Banderas da yaptı. Üstelik çok güzel sözlerle.

Kerem Bürsin, 25. Malaga Film Festivali’ne katılmak üzere İspanya’ya gitti ve buradaki hayranları tarafından çok büyük coşkuyla karşılandı. Kırmızı halıda yürürken “El Turco” diye seslenen hayranlarıyla fotoğraflar çektiren Bürsin, gördüğü ilgi karşısında çok mutlu oldu.

Yakışıklı oyuncu İspanyol sinemasının dünyaca ünlü isimlerinin de katıldığı bu festivalde Antonio Banderas’la tanışma fırsatı da buldu. Bürsin, ünlü aktörle çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas, Kerem Bürsin’le fotoğrafını sosyal medyada paylaştı! 7

İşin güzel yanı Banderas da Bürsin’le birlikte çekildiği fotoğrafı kendi hesabından paylaştı. Üstelik çok güzel sözler yazarak. ““Dün Sen Çal Kapımı dizisiyle büyük başarı elde eden Türk aktör Kerem Bürsin, bizi görmeye geldi ve tanışmaktan zevk duyduk ve onun varlığından keyif aldık” ” diye yazdı.

Festival katılımcılarından bir olan Antonio Banderas, Malaga tiyatrosunu ziyaret etmişti. Kerem Bürsin de konuk olarak katıldığı Film Festivali’nde toplu gösterim sonrası idollerinden biri olan Banderas ile yüz yüze tanışmak için tiyatroya gitmişti. Kerem Bürsin, Banderas’a ünlü aktörün ‘El Zorro’ filmini gördükten sonra oyunculukla ilgilenmeye başladığını ifade etti.

Ülkeyi ziyaretinde büyük ilgi gören Kerem Bürsin, İspanyol basınında da geniş yer buldu. İspanya’nın ünlü gazetecilerinden Carlos Quillez de haberinde Kerem Bürsin’le ilgili şunları yazdı: “Kerem kendi ışığıyla parladı, en baştan çıkarıcı gülümsemesini ve olağanüstü nezaketini, ben yanındayken yüzlerce kişi olan kendisine yaklaşanlara yaydı. Kerem güzel bir adam, harika bir oyuncu ama daha iyi bir insan. Yeteneğin sihirli değneğinin dokunduğu basit bir adam.”