Ana sayfa Dizi Haberleri Tesadüfün böylesi! Kadın dizisindeki olay, Sadakatsiz’de Bennu Yıldırımlar’ı buldu!

Tesadüfün böylesi! Kadın dizisindeki olay, Sadakatsiz’de Bennu Yıldırımlar’ı buldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’de dün akşam yeni bölümü yayınlanan Sadakatsiz dizisinde, Bennu Yıldırımlar’ın oynadığı yeni bir isim, Asya’nın kapısını çaldı! Gelen kişinin ismi de Asya idi. İzleyenler, bu kişinin kimliği konusunda tahminler yürütmeye başladılar. Büyük çoğunluk da aynı konuda birleşiyor!

Yıldırımlar’ın hayat verdiği Asya’nın, Cansu Dere’nin oynadığı Asya’nın babasının metresi olduğu fikri hakim şimdi izleyicide. Yani Asya, babasının aşık olduğu kadının ismini almış!

Bu durum size ilginç bir tesadüfü hatırlattı mı? Kadın dizisini izleyenler muhakkak hatırlayacaktır. Özge Özpirinçci’nin oynadığı Bahar, babasının sevgilisinin ismini almıştı.

Bennu Yıldırımlar, Bahar’ın annesi Hatice’yi oynuyordu. Kocasının kendisini aldattığını ve daha da fenası, kızlarına sevgilisinin adını verdiğini öğrenince kahrolmuş, onları terkedip gitmişti.

Tesadüfün böylesi! Kadın dizisindeki olay, Sadakatsiz'de Bennu Yıldırımlar'ı buldu! 10

Şimdi Sadakatsiz dizisinde Bennu Yıldırımlar, metres olarak ve üstelik birlikte olduğu adamın kendi adını taşıyan kızının kapısına gelmiş Asya’ya hayat veriyor.

Kaderin bir cilvesi midir, nedir bilinmez ama bu ilginç tesadüf, iki diziyi izleyenleri gülümseten bir detay oldu. Yeni gelen Asya karakterini Bennu Yıldırımlar’ın, bir önceki dizide aldatılan kadın olarak oynamış olması da bir başka ilginç durum!

İşte iki Asya’nın karşılaştıkları o sahne…

İşte izleyicilerden gelen yorumlardan bazıları…

Tesadüfün böylesi! Kadın dizisindeki olay, Sadakatsiz'de Bennu Yıldırımlar'ı buldu! 11

Tesadüfün böylesi! Kadın dizisindeki olay, Sadakatsiz'de Bennu Yıldırımlar'ı buldu! 12.

Tesadüfün böylesi! Kadın dizisindeki olay, Sadakatsiz'de Bennu Yıldırımlar'ı buldu! 13