Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat 72. yeni bölümde Ömer ve Zehra’nın geçmişine yolculuk yapmaya hazır mısınız?

Teşkilat 72. yeni bölümde Ömer ve Zehra’nın geçmişine yolculuk yapmaya hazır mısınız?

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’ 16 Nisan Pazar akşamı yetmiş ikinci bölümüyle ekrana geliyor.

Murat Yıldırım ile Deniz Baysal ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin üçüncü sezonu güçlü hikaye kurgusu sürüyor. Ancak dizinin ilk iki sezonda elde ettiği etkileyici reyting oranlarının son dönemde düşüş kaydettiğini belirtelim. İzleyici ilgisi azalsa bile sadık kitlesiyle yine çok iyi reytingler alabilen ‘Teşkilat’ 72. Bölümüyle milyonlarca izleyiciyi yeniden ekrana çekecek.

16 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Hartley, yaşadığı hezimetin ardından Siyah İnci’yi kontrol etmekte zorlanır. Zehra ve Ömer arasındaki bağın güçlenmesi Siyah İnci’nin intikam hırsını körükler. Namlunun ucunda olan Korkut’un ise Helen’e sunacağı teklif safları değiştirecektir.

Efkar, ailesinden uzakta vatan borcunu ödemek için çabalarken aşina olduğu bir acıya şahit olur. Ömer ve Zehra geçmişe aralanan kapıdan artık adım atmışlardır fakat bu durumun kendilerine acı ve intikam duygularını beraberinde getireceğinden habersizdirler…

‘Teşkilat’, yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de.