Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat devri onun için bitti ama, aksiyon devri bitmedi! Nihat Altınkaya’dan sürpriz dizi atağı!

Teşkilat devri onun için bitti ama, aksiyon devri bitmedi! Nihat Altınkaya’dan sürpriz dizi atağı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin iki sezonluk başarılı performansında Nihat Altınkaya’nın da katkısı büyük oldu. Usta oyuncu, dizinin en başından itibaren iki sezonluk dönemde başrolde yer alarak, Hulki karakteriyle de milyonlarca izleyiciyi etkilemeyi başardı.

1979 yılında Karabük’te dünyaya gelen oyuncu, bir dönem Survivor yarışmasına da katılmıştı. 2008 yılında bu yana setlerde yer alan oyuncu, ilk olarak Yaprak Dökümü dizisiyle setlere adım attı ve Levent karakteriyle de beğeni topladı.

Ardından farklı projelerde yer alan, Karadayı dizisindeki Sinan karakterinin yanı sıra, Medcezir’de canlandırdığı Kaan olarak ilgi gören Nihat Altınkaya, en büyük çıkışını ise Söz isimli asker dizisinde yapmıştı.

Birçok dizide kısa rollerde de izlediğimiz oyuncu, en son Teşkilat isimli yapımda Hulki karakteri ile milyonlarca izleyiciyi etkilemeyi başardı. Karakterin çok farklı bir kişiliğe sahip olması nedeniyle de Teşkilat dizisinin en özel isimlerinden birisi olan Nihat Altınkaya, yeni sezonda yepyeni bir rolle tekrar izleyicileriyle buluşacak.

Teşkilat devri onun için bitti ama, aksiyon devri bitmedi! Nihat Altınkaya'dan sürpriz dizi atağı! 7

Üç sezon başarılı bir süreç geçiren Kuruluş Osman isimli atv dizisinin yenilenen kadrosuna katılan Nihat Altınkaya’nın nasıl bir rolde yer alacağı şimdiden merak konusu oldu.

Dizi için ön hazırlıklar yoğun bir şekilde yapıldı, okuma provaları gerçekleştirildi ve ekip yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak. Kuruluş Osman dizisinin Ekim ayı itibari ile atv ekranında olması beklenirken, yenilenen kadroda tam 11 ismin yer aldığını ve Nihat Altınkaya’nın da bunlardan birisi olduğunu hatırlatalım.