Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Günaydın ve Derya Karadaş’ın buluştuğu Andropoz dizisi için geri sayım başladı!

Engin Günaydın ve Derya Karadaş’ın buluştuğu Andropoz dizisi için geri sayım başladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Hepsi birbirinden başarılı isimleri buluşturan ve Engin Günaydın’ın senaryosunu yazdığı Andropoz dizisi, dijital platform için çekildi. Dizi, oyuncuları ile şimdiden dikkatleri çekerken, Netflix için çekilen yapımın yayın tarihi de kısa bir süre önce açıklandı.

Bir süredir kendi yazdığı senaryolarla dikkat çeken oyuncu Engin Günaydın, komedi içerikli yeni dizisi Andropoz ile yakında Netflix’te olacak. Daha önce de yine dijital platform GAin için çekilen 10 bin Adım dizisiyle adından söz ettirmişti. Devin Özgün Çınar ile birlikte imza attığı dizi çok konuşulmuştu.

Bu kez Günaydın, Netflix için çekilen dizisi Andropoz ile konuşulacak. Yine kahkahanın usta isimlerinden Derya Karadaş ile kamera karşısına geçti Günaydın. Rol aldıkları tüm yapımlarda başarılı oyunculukları ile beğeni toplayan bu iki ismi buluşturan yapım da merak konusu oldu.

Senaryosunu Engin Günaydın’ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Taylan Biraderler’in üstlendiği kara komedi türündeki diziden gelen fotoğraflar da izleyenleri meraklandırdı. Andropoz dizisi 7 Ekim’de izleyici ile buluşacak.

Dizide, Marmaris’te ailesi ile mütevazi bir hayat süren tuhafiyeci Yusuf’un orta yaş bunalımının etkisiyle kendinden başlayarak tüm hayatını değiştirme çabası konu edilmekte.

Engin Günaydın ve Derya Karadaş'ın buluştuğu Andropoz dizisi için geri sayım başladı! 7

“Andropoz”un oyuncu kadrosunda Engin Günaydın, Tamer Karadağlı, Derya Karadaş, Turgut Tunçalp, Gülçin Santırcıoğlu, Şebnem Hassanisoughi, Yuliia Sobol, Doğa Zeynep Doğuşlu, Ergin Torun, ve Melissa & Merih Dilber yer alıyor.

Dizinin konusu şöyle:

50’li yaşlarının başındaki Marmarisli, evli ve iki çocuk babası, tuhafiyeci Yusuf, bedeninin yaşlanmasını kafasına takan bir adama dönüşmektedir. Dış görünüşünü ve yaşam tarzını değiştirmek ister. En büyük hayali ise Meryem ile evlendikleri günden beri oturdukları evden, deniz kenarında bir eve taşınmaktır.