Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisi 54. bölümde Ömer ve Zehra’dan yeni karar!

Teşkilat dizisi 54. bölümde Ömer ve Zehra’dan yeni karar!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’ 6 Kasım Pazar akşamı elli dördüncü bölümüyle ekrana geliyor. Ömer ve Zehra birlikte sahaya iniyor… Yeni bölüm bir hayli heyecanlı geçecek.

Teşkilat’ın yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı: Ömer, kendisini kurtaranın kim olduğunu sorgularken, Efkar ise Ömer’in kendisini görüp görmediği konusunda telaşa kapılır. Kendisi uğruna kızının hayatını feda eden Hartley, Celine’in kurtulmasıyla aksayan planının sıradaki hamlesini devreye sokar!

Teşkilat’ın başlattığı operasyonla Ömer ve Zehra, birlikte sahaya inerler. Bu zorlu operasyonu başarmaları için kişisel kavgalarını bir kenara bırakmaları gerekecektir.

Korkut, kardeşi Zeynep’in taburcu olmasına sevinirken acı gerçekle yüzleşir. İçindeki öfkesi gittikçe büyüyen Korkut, gözünü karartır! Ömer ve Zehra arasındaki tansiyon giderek artarken, operasyon sonundaki beklenmedik durum ekibi çıkmaza sokmak üzeredir.

Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak.”

‘Teşkilat’, yeni bölümüyle Pazar akşamı TRT 1’de…