Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in bilinmeyen yönleri; Modayı takip ediyor mu? Nasıl bir hayatı var? İşte yanıtları!..

Pınar Deniz’in bilinmeyen yönleri; Modayı takip ediyor mu? Nasıl bir hayatı var? İşte yanıtları!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Pınar Deniz son dönemin en popüler oyuncularından biri. Genç ve başarılı oyuncu, 2 sezondur Kanal D’nin Yargı dizisinde canlandırdığı ‘Ceylin’ karakteriyle beğeni topluyor.

Marie Claire Dergisi’nin Kasım ayı sayısı için objektif karşısına geçen güzel oyuncu, dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

“Asla teknik bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum” sözleriyle dikkat çeken oyuncu, “Duygularım hâlâ ilkel. Öyle ki, akışına bırakıp gerçeği yaşamaya çalışıyorum. Ceylin’in cesaretiyle özdeşlik kuruyorum. O, hayata karşı daha fevri. Ben sakin kalmayı başarabilirim. Anlık tepkilerin kurbanı olmam”  ifadelerini kullandı.

Pınar Deniz'in bilinmeyen yönleri; Modayı takip ediyor mu? Nasıl bir hayatı var? İşte yanıtları!.. 7

Vatanım Sensin dizisindeki rolüyle geniş bir kitle tarafından tanınan başarılı oyuncu o dönemle ilgili ise şunları söyledi; “Vatanım Sensin, çocukluktan yetişkinliğe geçiş süreci gibiydi benim için. Hayatımın en zor ama en öğretici hikayesiydi.”

Hayatı bir deneyim alanı olarak gördüğünü belirten Pınar Deniz, dünyanın çeşitli yerlerinde farklı meslekler yapabileceğinin de altını çizdi.

Peki oyuncunun moda ile arası nasıl? Pınar Deniz, “Trendleri takip eden biri değilim. Hiçbir zaman da olmayacağım. Ben stil sahibi görünmekle ilgileniyorum. Prenses Diana her zaman göz alıcı ve ikonik değil mi?” sözleriyle modayı takip etmediğini belirtti.

Sıradan bir hayatı olduğunu söyleyen Deniz, “Pijamalarıyla evinde film izleyip kitabını okuyan, sevdiği insanlarla saatlerce sohbet eden biriyim. Asosyalim. Evim, benim güvenli alanım. Üşengecim. Harekete geçmeye ve kendimi disipline sokmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.