Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti dizisi 2. bölümde neler olacak?

Kızılcık Şerbeti dizisi 2. bölümde neler olacak?

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği, ilgi gören dizisi Kızılcık Şerbeti’nin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünden ikinci ön izleme sahnesi yayınlandı. Kıvılcım ve Doğa arasında gerilim dolu dakikaların yaşandığı sahnede Kıvılcım, kızına Fatih ve ailesiyle mutlu olamayacağını söylerken, Doğa verdiği tepkiyle annesini şoke ediyor.

Doğa, Kıvılcım’ın her şeyi terk edildiği için yaptığını söyleyerek annesini zayıf yerinden vuruyor. Doğa, Kıvılcım’ı bir kez daha hayal kırıklığına uğratırken anne-kız arasında yaşanacaklar heyecanla bekleniyor.

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN İKİNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Kızı Doğa’nın çok muhafazakar bir ailenin oğluyla evlenmiş olmasıyla yıkılan Kıvılcım, her ne kadar bu evliliğin çok uzun ömürlü olmayacağına inanmaktaysa da kızı için şimdilik geride durmayı tercih eder. Doğa ise yeni hayatına alışma sürecinde zorlanmaktadır. Doğa’nın yaşadığı sağlık sorunu iki aileyi bir araya getirecek, Pembe bunu fırsat bilerek ailelerin yakınlaşması için ortam yaratmaya çalışacaktır.

Ancak bir araya gelinen ortamlarda yaşam ve düşünce farklılıkları iyice gün yüzüne çıkacaktır. Muhafazakar ailenin içinde tanıdığı Ömer ise Kıvılcım için bir muammadır. Hele ki onunla çok farklı bir ortamda karşılaştığında…

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda şu isimler buluştu:

“Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar.”

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!