Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 70. bölüm analizi; Zehra ve aradığı cevaplar!

Teşkilat dizisi 70. bölüm analizi; Zehra ve aradığı cevaplar!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan ‘Teşkilat’ın dün akşam ekrana gelen yetmişinci bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşandı. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı bölüm sosyal medyada da çokça konuşuldu.

Zehra aradığı cevaplara ulaşabilecek mi? Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte tüm detaylar: Karşısında Efkar’ı gören Korkut büyük bir şok yaşadı. Halit Başkan’ın teklifini kabul eden Efkar ve Korkut bundan böyle gizli bir şekilde Halit Başkan’ın emrinde görev yapmaya başladı. Efkar, bu görevle ailesinden bir süre daha uzak kalmayı kabul etti.

Oteldeki operasyonun ardından Siyah İnci’nin görüntülerine ulaşıldı. Ekip hızla çalışmalarına başlarken Siyah İnci’nin bundan sonraki hamlesi için karşı bir plan yapıldı. Hartley’in, Siyah İnci’ye olan güveni Francis ve Helen’i bir hayli huzursuz etti. Francis, Siyah İnci’yle çalışmak istememesine rağmen Hartley, Hangar operasyonunda birlikte hareket etmelerini söyledi.

Siyah İnci’nin gelişiyle Ömer ve Zehra arasında başlayan gerilim gün geçtikçe artarken Zehra’nın da kafasında soru işaretleri ortaya çıktı. Zehra aradığı soruların cevabını Ömer’den alamayınca Sacide ve Korkut’la konuştu fakat bir şey elde edemedi.

Operasyon sırasında Ömer ve Zehra sonunda Siyah İnci ile karşı karşıya geldi. Siyah İnci’nin elindeki yüzük Ömer’in zihnine bir şimşek gibi çaktı. Ömer’in geçmişte Zehra’ya evlenme teklif edeceği yüzüğün Siyah İnci’de olması onu dehşete düşürdü. Neler olup bittiğini anlamaya çalışan Zehra ise aradığı cevapların Siyah İnci’de olduğunu fark etti.

‘Teşkilat’ yeni bölümleriyle her Pazar TRT 1’de…