Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 77. bölüm analizi; üst düzey bir operasyon!

Teşkilat dizisi 77. bölüm analizi; üst düzey bir operasyon!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleten Teşkilat, yetmiş yedinci bölümüyle reyting listesinde ilk sıraya oturdu. Dizi 77. bölümü ile reytinglerde tüm kategorilerde birincilik elde etti.

Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte detaylar: Hasan Atmaca’nın şehit olmasının ardından Teşkilat, terör saldırısında parmağı olan herkesi hedefine aldı.

Hartley cephesinde ise yıllar süren intikam alınarak kazanılan zaferin sevinci yaşanıyordu. Hartley sıradaki hamlesi için hazırlıkları başlattı.

Ekip hem karakol saldırısına hem de Hasan Atmaca’nın şehit düşmesinde aktif rol alan herkesi tespit ederek yakın takibe aldı. En tepeden en aşağıya kadar kim varsa hedefler tek tek etkisiz hale getirildi.

Hartley’in üst düzey işbirlikçileri kısa zamanda başarılı bir operasyonla ortadan kaldırılırken, Halit Başkan bundan böyle Korkut’u ekibin bir parçası olduğunu açıkladı.

Francis, Hartley’in sıradaki büyük planını devreye sokmak için adamlarına harekete geçmesini söyledi. Ekip Francis’i ele geçirmek için yeni bir operasyona başladı. Siyah İnci’yi kullanarak Francis’in yeri tespit edildi. Siyah İnci ve Francis, Zehra ve Ömer’i tuzağa düşürdüğünü sanarken planları suya düştü. Ömer ve Zehra, Korkut’la beraber Siyah İnci ve Francis’in cezasını kesti. Diğer yanda Halit Başkan’ı tehdit eden Hartley, Ömer ve Zehra’nın hayatta olduğunu duyunca neye uğradığını şaşırdı.

Teşkilat, yeni bölümleriyle her Pazar TRT 1’de…