Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi, büyük rakibi Yargı karşısında bir değil, iki zafer birden kazandı!

Teşkilat dizisi, büyük rakibi Yargı karşısında bir değil, iki zafer birden kazandı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pazar akşamları yeni sezonda yine Teşkilat ve Yargı dizilerinin kıyasıya mücadelelerine tanık oluyor izleyenler. İkisi de hem hikayeleri hem de oyunculukları ile iddialı ve güçlü iki yapım olarak izleyiciye her hafta aksiyon, heyecan dolu bölümlerle geliyorlar.

Teşkilat dizisi, TRT1 ekranlarında 3. sezonuyla yine ilgiyle izlenmekte. Çağlar Ertuğrul’un ayrılığının ardından bir süre reyting kaybı yaşayacağı endişeleriyle anıldı ancak Murat Yıldırım’ın diziye Deniz Baysal Yurtçu’nun yeni partneri olarak gelmesi ile birlikte dizi sezonda iddiasını büyüterek sürdürmekte.

Zehra ve Ömer olarak çok yakıştırılan ve ekran uyumları da tutan iki oyuncu, enerjileri ve performansları ile Teşkilat dizisini yukarı taşımaya devam ediyorlar. Dizi, sezon başından beri reytinglerde başa baş bir mücadele verdiği Yargı karşısında uzun süre günün en çok izlenen yapımı olarak ilk sıradaydı.

Teşkilat dizisi, büyük rakibi Yargı karşısında bir değil, iki zafer birden kazandı! 8

Fakat Yargı dizisi, bir atak yaparak bu durumu değiştirerek bir kaç haftadır birinciliği koruyordu. Total grubunda bu hafta durum Teşkilat lehine değişti! AB ve ABC1 kategorilerinde Yargı hala birinciliği korurken, Total’de ise Teşkilat’a kaptırdı!

Teşkilat dizisinin bir başka başarısı ise sosyal medyadan geldi! Dizi, yine kıyasıya bir mücadeleyle sosyal medyada günün en çok konuşulan yapımları arasında Yargı ile yarışıyordu. Fakat tabloda genellikle aynı akşam yayınlanan ve genç kuşağın büyük ilgi gösterdiği Fox Tv’nin Tozluyaka dizisi, birinciliği pek kimseye kaptırmıyordu!

Teşkilat dizisi, büyük rakibi Yargı karşısında bir değil, iki zafer birden kazandı! 9

13 Kasım akşamı ise bu durum değişmiş görünüyor! Adba.t’nin sosyal reyting başlığı altında, günün en çok ileti sayısı ile ilk sıraya çıkan dizisi Teşkilat oldu! 41 bin 400 ileti ile en yakın rakibi Yargı’yı geçen Teşkilat, Tozluyaka’nın 3. sıraya gerilediği listede zirveye oturdu!

Yargı’ya hem reytinglerde hem de sosyal medyada üstünlük sağlayan Teşkilat dizisi, Pazar akşamı ekrana gelen yapımlar arasında en çok reytingi alarak ve en çok konuşulan dizi olarak dikkatleri çekti bu hafta.

Pazar akşamlarının yeni dizisi Show TV’nin Güzel Günler’i ise sosyal medyada diğer üç diziye göre daha az paylaşıma konu oldu…