Ana sayfa Sosyal Medya Bir Küçük Gün Işığı dizisi, bir Seray Kaya başarısı olarak tescillendi!

Bir Küçük Gün Işığı dizisi, bir Seray Kaya başarısı olarak tescillendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seray Kaya, Kadın dizisinde elde ettiği müthiş popülerliğin ardından üst üste önemli projelerde bulundu. Şimdilerde atv ekranında yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde izlediğimiz genç oyuncu, kariyerinin zirvesinde bulunuyor.

Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da yakından takip edilen oyuncular arasına katılan Seray Kaya, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde canlandırdığı Elif karakterini de içselleştirmeyi başardı. İzleyicilerin Elif karakterinin duygusallığını ekranda hissettiği bir performansa imzasını atan Seray Kaya, projenin iyi reytingler almasının en önemli nedenlerinden birisi oldu.

Elbette ki, Berk Oktay ile çok iyi anlaşmaları ve iyi bir partner görüntüsü çizmeleri de dizinin başarısındaki en önemli nedenlerden birisi olarak gözüküyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin yayınlandığı 11. bölümü ile 14 Kasım pazartesi akşamı tüm kişiler kategorisinde birincilik elde etmesinde Seray Kaya faktörünün de önemli rol oynadığını söyleyebiliriz. Dizinin ortalamanın çok üzerinde gerçekleşen reytingleri başarının simgesi oldu ve gün birinciliği ile de bu durum tescillendi.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi, bir Seray Kaya başarısı olarak tescillendi! 7

Seray Kaya hayranları da sosyal medya üzerinden övgülerle dolu çok sayıda mesaj paylaşıyor. Oyuncunun popülerliğinin Türkiye sınırlarını Kadın dizisinde aştığını biliyoruz ancak Bir Küçük Gün Işığı ile birlikte Seray Kaya isminin yabancı ülkelerdeki Türk dizisi hayranları arasında dalga dalga yayılmakta olduğunu da gösterilen ilginin büyüklüğünden anlayabilirsiniz.

Başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile hayranlarının yakın takibinde olan oyuncu, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da ilgi çekiyor. Milyonları ekran başına kilitleyen Bir Küçük Gün Işığı dizisinin Seray Kaya’nın kariyerindeki en önemli projelerin başında geldiğini söyleyebiliriz.