Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Teşkilat dizisi hem reytingde hem sosyal medyada müthiş gidiyor!

Teşkilat dizisi hem reytingde hem sosyal medyada müthiş gidiyor!

tarafından ker_def

TRT 1’in, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisi ‘Teşkilat’, dün akşam (04 Nisan Pazar) yayınlanan beşinci bölümüyle Türkiye’yi yine ekran başına kilitledi. Teşkilat dizisi reytinglerde yine muhteşem oranlar elde ederek günü tüm kategorilerde birincilikle bitirdi. Dizinin sosyal medyada da güçlü bir etkileşim yarattığını belirtelim. Dizi sosyal medyada da #Teşkilat etiketiyle geceye damgasını vurdu. Dizi sosyal medyada da çok güçlü bir etkileşim elde etmeye ve başarısını pekiştirmeye devam ediyor.

Peki 5. bölümde neler yaşandı? Yeniden hatırlayalım: Zehra, Hakkı ve Pınar; Hulki’nin başarılı hamlesiyle polislerden kaçmayı başardı ve son anda diplomatik bir krizin önüne geçildi. Bomba yüklü araçta tutsak olan Serdar tuzaktan kurtulmak isterken çatışma çıktı. Bombalı saldırı planını Hulki bozdu ancak Fadi’nin eline esir düştü.

Serdar, Zehra, Hakkı ve Pınar, Adem’in yardımıyla Ankara’ya döndü. Fadi, eyleminin arkasındaki gerçeği gözler önüne seren videonun Türk istihbaratının elinde olduğunu öğrenince çılgına döndü. Hulki’nin telefonundan Mete Bey ve ekiple iletişime geçen Fadi, görüntülerin karşılığında Hulki’nin hayatını öne sürdü. Bunun üzerine ekip Hulki’nin hayatını kurtarmak için seferber oldu.

LEYAL YAKALANDI FADİ ÇILDIRDI

Serdar, Ankara’ya dönüşünün ardından sevgili rolüne döndü ancak bu kez Ceren’in gönlünü alması kolay olmadı. İkisi de rollerine devam ettiler. Ceren kaprisli ve mutsuz sevgili rolüyle, Serdar’ı yalancılıkla suçlayıp ona inanmadığını söyledi.

Fadi, teşkilata karşı Hulki’yi elinde tutmanın keyfini sürerken, Leyal’in Ankara’da olduğundan haberdar olan ekibin akıl dolu hamlesi tüm dengeleri değiştirdi. Leyal Türk istihbaratının eline geçmesi Fadi’yi çok kızdırdı. Leyal’in kimliğinin ortaya çıkmasına Ceren’in neden olduğunu düşünen Fadi, Mervan’a da Ceren’in hesabını kesmesi için emir verdi. Deşifre olduğundan şüphelenen Ceren, kendisine yapılan saldırıdan kurtulmayı başarsa da yolun sonuna geldiğini fark etti. Ceren ortadan kaybolmak için tüm hazırlıklarını tamamladığı bir sırada, Serdar’ın kapıya gelmesiyle büyük bir şok yaşadı.

SERDAR HEM KİMLİĞİNİ İTİRAF ETTİ HEM DE CEREN’E EVLENME TEKLİF ETTİ

Serdar, Ceren’i elinde tutmak için sürpriz bir hamle yaptı! Önce ona istihbaratta görev yaptığını, işi hakkında söylediklerinin bu gerçeği gizlemek için yaratılan senaryolar olduğunu itiraf etti. Ardından da hem Ceren’i hem de eve gizlenen kameralar vasıtasıyla onları izleyen ekip arkadaşlarını şaşkına çeviren hamlesini yaptı: Ceren’e evlenme teklif etti!

‘Teşkilat’ yeni bölümüyle, 11 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranında olacak.