Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Esmersoy, ödül töreninin sunucusu oldu!

Burcu Esmersoy, ödül töreninin sunucusu oldu!

tarafından ker_def

Denebunu Awards 2020, Burcu Esmersoy’un Sunumuyla Ekrana Gelecek! Bu yıl üçüncü kez gerçekleşecek olan Denebunu Awards’un sunucusu belli oldu. 11 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’da Denebunu Youtube kanalında canlı yayınlanacak ödül töreninin sunumunu Burcu Esmersoy üstlenecek. Denebunu Awards 2020’de sevilen influencer’lar ve markalar ödüllerine kavuşacak.

Pazarlama ve reklam endüstrisine katkı sağlayan markaların ürünlerinin ve influencer’ların başarılarını ödüllendirmek amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Denebunu Awards, 11 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’da Denebunu Youtube kanalında canlı yayınlanacak. Burcu Esmersoy’un sunumuyla ekranlara gelecek gecede 28 kategoride markalar, 5 kategoride ise influencer’lar ödüllerine kavuşacak.

2,5 milyondan fazla üyesi olan Denebunu platformunun üyeleri ile yüzde yüz halk oylamasıyla belirlenen ödüllerde 214 ürün ve 50 influencer oylandı.

Denebunu aracılığıyla tüketiciye dokunmuş ürünler ve güzellik, lifestyle, moda gibi alanlarda başarıya ulaşmış influencer’lar halkın oylamasına sunuldu ve en iyiler seçildi. Başarılı sunucu Burcu Esmersoy’un renkli sunumu ve Mert Vidinli’nin pembe halı röportajları ile bu gecenin heyecanına 11 Nisan Pazar akşamı Denebunu Youtube kanalından ortak olabilirsiniz.