Ana sayfa Dizi Haberleri Kaan Yıldırım’ın yeni dizisine Halka’dan bir arkadaşı geldi!

Kaan Yıldırım’ın yeni dizisine Halka’dan bir arkadaşı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılında TRT1 ekranında yayınlanan Halka dizisinde Kaan Yıldırım da başrolde yer alan isimlerden birisi oldu. Projenin hem genel konsepti hem hikayesi hem de oyunculuk performansları o kadar başarılıydı ki, akıllardan hiç çıkmadı.

Halka projesinden sonra Hekimoğlu dizisinde Mehmet Ali olarak izlediğimiz Kaan Yıldırım, yeni dönemde TRT’nin dijital platformu için çekilecek olan Mevlana dizisinde yer alıyor. Başarılı performansları ile göz dolduran oyuncu, yeni dizide eski rol arkadaşı ile yeniden buluşacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Erdal Yıldız, Mevlana dizisinin kadrosuna katıldı.

Kaan Yıldırım'ın yeni dizisine Halka'dan bir arkadaşı geldi! 7

Halka dizisinde Terzi olarak izleyicilerin karşısına çıkan Erdal Yıldız da Mevlana dizisinin kadrosuna katıldı. Kaan Yıldırım ile Erdal Yıldız ikilisi aradan geçen 2 yılın ardından yeniden aynı sette bir arada rol alacak.

Mevlana dizisinde Timuçin Esen ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın ayrılıkları herkesi üzmüştü. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılıyor ve yakında ekibin tamamlanması bekleniyor.

Konya’da hazırlanan özel platfoda çekimleri yapılacak olan dizi, TRT’nin dijital platformu için hazırlatılan ve çok iddialı bir giriş yapması beklenen bir proje olacak.

Ahu Türkpençe , İlker Aksum, Ushan Çakır, Altan Gördüm, Levent Can , Devrim Özkan gibi çok önemli isimlerin bir arada olacağı Mevlana dizisi büyük bir heyecan ile bekleniyor.