Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde ayrılık da var, ters köşeler de var!

Teşkilat dizisinde ayrılık da var, ters köşeler de var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmaya devam eden Teşkilat dizisi başarılı performanslar ortaya koyuyor. İlk sezonda çok başarılı olan dizi, ikinci sezonuyla da güçlü bir geri dönüş yaptı.

Hakan Boyav, Gürkan Uygun ve Turgut Tunçalp’in hikayeye katılması, yeni sezonu daha etkili bir hale getirdi. Dizinin başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman, Ezgi Şenler ve Ezgi Eyüboğlu yer alıyor.

Dizinin tüm oyuncuları da yüksek performans ortaya koyuyor. İkinci sezonda etkili çekimler, daha aksiyon dolu sahneler ve daha güçlü bir kurgu ile yoluna devam eden Teşkilat, izleyicilerini de memnun ediyor.

Sosyal medyada yorum bırakan dizinin hayranları her yeni bölümün bir öncekinden daha iyi olduğunu belirten ifadeler kullanıyor. 18. yeni bölümden ilk fragman yayınladı. Yine ters köşe sahneler var. Zehra karakterini evdekiler öldü biliyor ama iş yerindekiler ise evde biliyor. Zehra gizli bir görevdeyken yakalanıyor.

Zehra karakterinde Deniz Baysal her geçen hafta daha da etkili bir oyunculuk sergiliyor. Çağlar Ertuğrul da Serdar karakterinde yine hayranlarından övgü dolu yorumlar almaya devam ediyor.

Dizinin yeni bölümünde Nihat Altınkaya’nın canlandırdığı Hulki karakterinin kimin ölümüne üzüldüğü konusu da merakla bekleniyor. Dizide yine bir ayrılık durumu olabilir. Henüz bu konuda ne bir bilgi yok.

Ters köşe sahnelerin üst üste yaşandığı Teşkilat dizisinin 18. yeni bölümü 17 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’da TRT1’de izleyicilerle buluşacak.