Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde felaketler üst üste geldi!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde felaketler üst üste geldi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam eden Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. İlk 3 bölümü çok ilgi çeken dizi, reytinglerini yükseltmesiyle de izleyicilerin beğenisini kazandığını gösterdi.

Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin etkileyici bir hikayesi bulunuyor. Boşanmalar ve evliliklerin iç yüzüne yönelik olarak önemli bilgiler de sunan dizinin kadın izleyicileri fazlası ile etkilediğini belirtebiliriz.

Fox TV’nin bu sezon en çok dikkat çeken dizisi olmayı başaran Evlilik Hakkında Her Şey’in 4. yeni bölümünde kritik olaylar yaşanacak. Azra, yaşadığı travmatik geceyi atlatmaya çalışırken yeni gelen bir davayla işine yoğunlaşmak zorunda kalır. Evli insanların yasak ilişki yaşamak için kullandıkları “Saklı Oda” adlı bir internet sitesi siber saldırıya uğrar ve site kullanıcılarının isimleri ifşa olur.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde felaketler üst üste geldi! 7

Azra tüm ülkeyi sarsan bu skandalın kendi hayatını da altüst edeceğinden habersizdir. Çolpan, Sanem ve Azra’nın öğrendiklerini Güneş’ten saklamak isterken kendini başka bir mecburiyetin içinde bulacaktır.

Hatalarının su yüzüne çıkma olasılığı Sergen’i köşeye sıkıştırır. Bu esnada Songül, çocuklarıyla yüzleşecektir. Faruk ise Azra ve ailesine yaptığı bir sürprizle buzları az da olsa eritmeye çalışacaktır.

Sanem, ailesiyle ilgili öğrendiği yeni gerçeklerin ardından daha fazla sessiz kalamayacağına karar verir. Evlilik konusunda köşeye sıkışan Güneş ise kendisini bekleyen büyük felaketten habersizdir.