Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde ayrılık son buldu, izleyici çok mutlu oldu!

Teşkilat dizisinde ayrılık son buldu, izleyici çok mutlu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle 19. bölümü ile buluşan Teşkilat dizisinde büyük bir kavuşma yaşandı… İlk sezonda Mete Başkan karakterinde izlediğimiz ünlü oyuncu Mesut Akusta, yeni sezon öncesi büyük bir sağlık sorunu yaşadı.

Ankara’da çekimler için bulunan oyuncu beyin kanaması geçirince hastaneye kaldırıldı. Oyuncu hem ameliyat oldu hem de bir süre dinlendi. Bu süreçte ekip ile birlikte olamayan Mesut Akusta, ikinci sezonda ilk 4 bölümü kaçırdı.

Yeni sezonda yeni isimlerle güçlenen Teşkilat dizisinde en büyük sevinç ise Mete Başkan karakterinin hikayeye geri dönmesi oldu. Mesut Akusta, ikinci sezonun 5. bölümünde yeniden Teşkilat ekibine katıldı. Dizinin hayranları da bu duruma çok sevindi.

Teşkilat dizisinde ayrılık son buldu, izleyici çok mutlu oldu! 7

Dizinin hayranları, “Tüylerim diken diken oldu. Çok sevindim. Mete Başkanı görünce gözlerim doldu. İyi ki geri döndün” diye yorum yazdı. Bugüne kadar rol aldığı projelerdeki başarılı performansları ile akıllara yazılan Mesut Akusta, diziye geri dönerek sağlık sorunlarının da geride kaldığını göstermiş oldu.

Usta oyuncu geçen ay yaptığı açıklamada iyileşince yeniden dizide yerini alacağını duyurmuştu. Oyuncunun tekrar dizide görünmesi sağlık durumunun da gayet iyi olduğu sonucunu anlatıyor…