Ana sayfa Dizi Fragmanları Ada Masalı dizisinde ayrılık son buldu!

Ada Masalı dizisinde ayrılık son buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden romantik komedi dizisi Ada Masalı’na hikayede işler yoluna girdi… Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde izleyicileri şaşırtacak olaylar yaşanacak.

Poyraz ile Haziran arasında yeniden ilişki başladı ve iki aşığın birbirine kavuşması dizi hayranlarını da mest edecek. Ada Masalı’nın 26 Ekim Salı akşamı yayınlanacak olan 19. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yeni görüntülerde aşklarını yeniden yaşamaya başlayan dizinin iki kahramanı, hayranlarını da çok sevindirdi.

Aynı evde yaşama hayali kuran ikilinin bölüm boyunca mutlu anlarını izlemeyeceksiniz. Ayrıca senaristler yine yeni olaylar kurguladı. Poyraz’ın Haziran ile telefonla konuştuğu sahne bazı kötü olayların da yaşanabileceği düşüncesini akla getiriyor.

Ada Masalı’nın yeni bölümünde birbirlerinin hayatından çıkma kararı alan Haziran ile Poyraz, Alper ve Melisa’nın kız isteme töreni için bir araya gelmek durumunda kalıyor.

Tören eğlenceli anlara sahne olurken nişan yüzüğünü denemek için takan Haziran’ın parmağından yüzüğün çıkmadığı anlar izleyenleri kahkahaya boğacak.

İdil (Beril Pozam), Batu’yu (Erdem Kaynarca) kıskandırmanın yollarını ararken Haziran ile Poyraz’ın otellerinde yangın çıktığı dakikalarda nefesler tutuluyor.