Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde ayrılık son buluyor, başrol oyuncusu geri döndü!

Teşkilat dizisinde ayrılık son buluyor, başrol oyuncusu geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Teşkilat 18. bölümü ile yine reytinglerin zirvesinde yer aldı. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ikilisinin başarılı performansları ile göz dolduran sahneler dizinin reytinglerinin iyi seviyede gelmesine katkı sağlıyor.

Hem hikayesi hem görsel zenginliği hem de verdiği mesajlar ile dikkat çeken Teşkilat dizisinde başrol oyuncusu Mesut Akusta geri dönüyor… 24 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak olan 19. yeni bölümde Mete Başkan yeniden görevinin başına geçiyor…

Mesut Akusta, sezon öncesinde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle acil olarak ameliyeta alınmış ve sonrasında da doktorlar tarafından dinlenmesi tavsiye edilmişti. Bir süredir dinlenen oyuncu, sosyal medyadan yaptığı duyuruda kendisini iyi hissedince yeniden setlere dönüş yapacağını söylemişti.

Teşkilat dizisinin ikinci sezonunda 4 bölümde yer almayan Mesut Akusta, 24 Ekim Pazar akşamı ekrana gelecek olan 19. yeni bölümde izleyicilerle tekrar buluşacak. Dizinin yeni bölüm fragmanında da Mesut Akusta’nın görüntüleri paylaşıldı ve Mete Başkan’ın geri dönüşü izleyicileri de çok etkiledi.

İşte Teşkilat dizisinin 19. bölüm fragmanı: