Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi reytinglerde birinciliğe ilk kez göz kırptı!

Yargı dizisi reytinglerde birinciliğe ilk kez göz kırptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları iki önemli dizinin reyting yarışını izliyoruz. TRT1 ekranında Teşkilat isimli yapım ile Kanal D’nin Yargı dizileri müthiş bir yarış içine girdi. Geçen sezon tüm rakiplerinin final yapmasına neden olan Teşkilat, bu sezon Yargı dizisinin karşısında birinciliğini kaybetme tehlikesini ilk kez hissetti.

Yargı dizisinin 5. bölümünün yayınlandığı 17 Ekim pazar akşamı çok iyi reytingler aldığını ve izleyici ilgisinin bir hayli yükseldiğini görebiliyoruz. Teşkilat dizisi ise 18. bölümü ile ekrandaydı ve yine çok etkili sonuçlar almayı başardı…

Teşkilat dizisinin tüm kategorilerde gün birincisi olduğunu ve bir kez daha pazar akşamlarının tek sahibi olduğunu belirtelim. Ancak Yargı dizisi çok etkili geliyor. Kanal D ekranında yayınlanan ve son bölümü ile tüm kategorilerde ikincilik elde eden dizi birincilik için de şansı olduğunu gösterdi.

AB ve ABC1 gruplarında Teşkilat dizisine iyice yaklaşan Yargı, ilerleyen dönemde TRT1 dizisinden birinciliği alma ihtimalini ortaya koydu.

Bu iki kategoride de Kanal D dizisinin bir miktar yükselişi veya Teşkilat dizisinin biraz geriye düşmesi birincinin değişmesini sağlayacaktır.

Yargı dizisinin hikaye gücü ile reytinglerini yükseltmesi de önemli bir ayrıntı. Sonuç olarak pazar akşamları Teşkilat artık tek başına değil. Yargı dizisinde güçlü bir şekilde zirvenin adayı olduğunu sergiledi.

24 Ekim Pazar akşamı Yargı dizisinde yine olay var. Engin’in İnci’nin katili olduğunun ortaya çıkmasının ardından olaylar daha da sertleşecek. Ceylin, kardeşinin intikamını hukuk yolu ile almak için mücadelesine başlayacak. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin muhteşem performansları da izleyicileri derinden etkileyecek.