Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde ayrılıklar sonrasında verilen mesaj artık çok net!

Teşkilat dizisinde ayrılıklar sonrasında verilen mesaj artık çok net!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Teşkilat’, 29 Mayıs Pazar akşamı heyecan ve gerilim yüklü 48. bölüm ve sezon finaliyle
TRT 1’de ekrana gelecek. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisini yıllar sonra buluşturan dizi, ikinci sezonuyla da milyonların dikkatini çekti. Yayınlandığı günden bu yana çok geniş bir izleyiciyi kendisine bağlayan Teşkilat’ın ikinci sezon finalinde neler olacağı da merakla bekleniyor.

Diziden son dönemde yarılan isimler herkesi üzdü. Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Tuncer Salman ayrılan isimler oldu. Son olarak da Ezgi Şenler’in de ekibe veda edeceğinin ortaya çıkması, hem üzüntü vericiydi. Ancak bu ayrılıklar, aynı zamanda üçüncü sezonda kadroya yeni ünlü isimlerin ekleneceği mesajını da veriyordu. Teşkilat dizisi ikinci sezon finaliyle izleyicilerine ara verecek ama 3 ay sonra Eylül’de üçüncü sezon çok daha iddialı bir diziyle karşılaşacaksınız.

Teşkilat dizisinde ayrılıklar sonrasında verilen mesaj artık çok net! 8

Peki dizinin ikinci sezon finalinde neler yaşanacak? Bazı detaylar ortaya çıktı: Yıldırım’ın yakalanmasının ardından ‘Şirket’in faaliyetlerine dair ele geçirilen belgeler sayesinde büyük operasyon için hazırlık başlar.

Kayıplarının yasını tutan ekip üyeleri karışık duygular yaşarken, ‘Şirket’i ortadan kaldırmaları halinde ailelerine kavuşacak olmanın heyecanını hisseder.

Teşkilat dizisinde ayrılıklar sonrasında verilen mesaj artık çok net! 9

Tüm yaşananların ardından Serdar, Zehra sayesinde uzun süre sonra geleceği umutla bakmaya cesaret etmiştir. Çıkacakları bu büyük görev öncesinde Serdar ve Zehra hiç olmadığı kadar yakınlaşır.

Yıldırım’dan elde edilen istihbaratla Şirket’e ulaşmak pek kolay olmaz. Oyun içinde oyun kurmak zorunda kalan ekip, ilk hedefini belirleyip operasyonu başlatır.

Ekip üyeleri yeni bir hayata başlamak için büyük bir bedel ödemek zorunda olduklarından habersizdir.

‘Teşkilat’ sezon finaliyle pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…