Ana sayfa Dizi Haberleri Aras Bulut İynemli, Atatürk dizisiyle ilgili en dikkat çeken ayrıntıyı ilk kez açıkladı!

Aras Bulut İynemli, Atatürk dizisiyle ilgili en dikkat çeken ayrıntıyı ilk kez açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, Disney Plus için hazırlanan Atatürk dizisi için uzun süredir çalışmalar yapıyor. Kariyerindeki en önemli dizi öncesinde oyuncu kendisini tüm dünyaya kapattı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırmak her oyuncu için hem büyük bir heyecan hem de büyük bir sınav. Aras Bulut İynemli de bu durumu iyi bildiği için en iyi şekilde role hazırlanmak amacıyla kendisini sadece bu konuya yoğunlaştırdı.

Aras Bulut İynemli, geçtiğimiz gün sevgilisi Bige Önal ile birlikte görüntülendi. Bu görüntünün en dikkat çeken yönlerinden birisi çiftin ayrıldığına yönelik zaman zaman çıkan iddiaların asılsız olduğu gerçeğiydi…

Aras Bulut İynemli, Atatürk dizisiyle ilgili en dikkat çeken ayrıntıyı ilk kez açıkladı! 7

Aras Bulut İynemli bu röportajında ayrıca yeni rolüyle ilgili de bilgiler verdi. Sosyal medyada da milyonların konuştuğu dizi için oyuncu şöyle konuştu:

“Çok heyecanlıyım. Güzel bir hazırlık sürecim var. Çok ayrıntı da veremiyorum. Heyecanla, bayağı kapandım, çalışıyorum. Layık olmaya çalışıyorum, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, inşallah yapacağım da. Bütün ekip heyecanlı, ulu önderimizi anlatmak için. Gerçekten okurken heyecanlanıyorum, gözlerim doluyor.”

Aras Bulut İynemli’nin bu sözleri bile ne kadar duygusal bir süreç içinde olduğunu belirtirken, yaşadığı heyecanın yanı sıra gururu da her halinden belli oluyordu.

Duygularından da bahseden oyuncu, “Büyük bir onur. Ben belirli bir kesim tarafını oynayacağım, belirli yıllarını” diyerek de diziyle ilgili ilk önemli detayı verdi.

Aras Bulut İynemli, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatının anlatılacağı hikayede sadece belirli yıllardaki halini canlandıracak ve bu durum da başka isimlerin de Atatürk’ü canlandıracakları anlamına geliyor. Oyuncu bu bilgi ile birlikte proje hakkında en önemli ayrıntılardan birisini açıklamış oldu.

Setin henüz başlamadığını ve hazırlıkların devam ettiğini belirten Aras Bulut İynemli, Temmuz ayında çekimlere başlayacaklarını anlattı.