Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde başrol gitti, yeni dönem yenilikler getiriyor!

Teşkilat dizisinde başrol gitti, yeni dönem yenilikler getiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat isimli TRT1 dizisi Pazar akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. İkinci sezonu ile ekranda yer almayı sürdüren dizinin son dönemde yaşadığı büyük ilgi azalmasının devam etme ihtimali yükseldi… İlk sezonunda çok başarılı bir çıkış yapan Teşkilat dizisi, İkinci sezonun ortalarına kadar da iyi sonuçlar aldı. Ancak Yargı dizisinin öne çıkması ile birlikte Teşkilat’ta önemli bir gerileme yaşandı.

Dizinin pazar günü yayınlanan 39. bölümünde başrol oyuncusu Mesut Akusta’nın hikayeden çıkması izleyicileri çok üzdü. Mete Başkan karakteri ile dizide yer alan usta oyuncu, çok güçlü bir konumda bulunuyordu. Dizinin bir ajanlık hikayesi olması da izleyicileri kendisine çekiyordu. Ancak Yıldırım karakterinin Mete’yi öldürmesinin ardından senaryo artık bir intikam hikayesine dönüşecek.

Başrol oyuncusu Mesut Akusta’nın vedasının diziye olumsuz etkilerinin olması bekleniyor. 27 Mart Pazar günü yayınlanacak olan 40. bölümün hem heyecanı hem de elde edilecek reytingler gelecek adına mesajlar verecektir.

Teşkilat dizisinde başrol gitti, yeni dönem yenilikler getiriyor! 8

Dizi hayranları hikayeden ayrıldığı ortaya çıkan Mesut Akusta’ya da övgü dolu mesajlarla sosyal medyadan veda paylaşımları yapıyor. Bir dizi hayranı şöyle yazdı:

“Sayın Mesut Akusta’ya sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyor ve mükemmel oyunculuğu için ayakta alkışlıyorum. Sizin gibi sanatçılarımız bu ülkenin onurudur. Kaybettikten sonra değil yaşarken bunu söylemek yakışır bize.”

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Ezgi Şenler, Turgut Tunçalp, Ezgi Eyüboğlu, Gürkan Uygun gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Teşkilat, aksiyon dolu ve görkemli prodüksiyonu olan bir dizi.

Teşkilat dizisinde başrol gitti, yeni dönem yenilikler getiriyor! 9

Teşkilat dizisinin 40. yeni bölümünde ekip, Mete Başkan’ı hayatta tutabilmek için büyük bir cenderenin içinden çıkmak zorundadır. Ekibin vatan toprağına dönmesi için tüm birimler seferber olurken, ekip üyelerinin ise tek bir hedefi vardır: İntikam!

Büyük operasyon başlar ancak operasyonun her aşamasında ekip üyeleri kendi duyguları ile yüzleşmek durumunda kalır. Mete Başkan’a verdikleri şeref sözünü tutabilmek için verdikleri mücadele ekip üyeleri hayatlarını ortaya koymaktan çekinmeyecektir.

Teşkilat’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Burak Arlıel ve Burak Müjdeci oturuyor.

‘Teşkilat’ yeni bölümüyle 27 Mart pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…