Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi reytinglerde birinciliği kaptırdı, Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Çukurova ne yaptı?

Mahkum dizisi reytinglerde birinciliği kaptırdı, Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Çukurova ne yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları en çok izlenen yapım olarak öne çıkan Mahkum dizisi, 24 Mart akşamı tüm kategorilerde ikincilik elde ederek, geriye düştü. Bunun nedeni ise Portekiz ile Türkiye arasında oynanan milli futbol müsabakasıydı. Dünya Kupası’na katılma yolundaki çok önemli bir mücadele olması nedeniyle izleyicilerin ilgisi maça odaklanınca dizilerde bundan olumsuz etkilendi.

Fox TV ekranında haftalardır birincilik kürsüsünden inmeyen Mahkum dizisi, yine heyecanlı bir bölümle ekrandaydı. Dizinin tüm kategorilerde ikincilik elde etmesi başarısının bir göstergesiydi. Önemli bir futbol maçının olduğu akşam yine 7’li oranlarda reytingler elde eden Mahkum, gücünü bir kez daha sergiledi. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu ikilisinin başarılı oyunculuk performansına Talat Bulut’un da son bölümlerde eklenmesi ile birlikte izleyicilerin heyecanı daha da arttı.

Mahkum dizisi reytinglerde birinciliği kaptırdı, Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Çukurova ne yaptı? 7

Perşembe reytinglerine bakıldığı zaman Camdaki Kız dizisinin de AB ve ABC1 gruplarında gücünü koruduğunu görüyoruz. Her iki kategoride de üçüncülük elde eden dizi, tüm kişilerde ise günü beşinci sırada bitirdi.

atv dizisi Bir Zamanlar Çukurova, dördüncü sezonda olmasına rağmen hala izleyicilerden büyük destek almaya devam ediyor. Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı dizinin 129. bölümü tüm kişilerde günü üçüncü sırada bitirdi. AB’de 11. olan dizi, bu kategoride çok düşük oranlar elde etti. Dizi, ABC1 kategorisinde ise altıncı durumda bulunuyor.

Barbaroslar dizisi ise tüm kişilerde günü altıncı olarak bitirirken, AB’de beşincilik ve ABC1’de de yedincilik elde etti.