Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde başrol oyuncusunun ayrılık ihtimalinde son durum

Teşkilat dizisinde başrol oyuncusunun ayrılık ihtimalinde son durum

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle geçen sezon buluşan Teşkilat dizisi büyük bir beğeni topladı. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ikilisini bir kez daha setlerde buluşturan dizi, TRT1’e de büyük reytingler getirdi.

Pazar akşamları yayınlanan dizinin ilk sezonu 14 bölüm sürdü. Yaz arasından sonra ekip geçtiğimiz ay yeniden bir araya geldi ve çekimler Ankara’da başladı. Gürkan Uygun ve Hakan Boyav gibi iki usta ismin de diziye katılması hayranların heyecanını artırdı.

Ancak çekimler devam ederken Mesut Akusta’dan gelen haber tüm dizi hayranlarını ve sevenlerini üzdü. Ünlü oyuncu, beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı. Durumu çok ciddiydi. Hem hayati riski hem de felç kalma riski taşıyordu.

Teşkilat dizisinde başrol oyuncusunun ayrılık ihtimalinde son durum 4

Ankara’da ameliyat olan Mesut Akusta, bu zorlu süreci başarıyla atlattı. Usta oyuncunun eşi Şafak Özbir de gelişmeleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Mesut Akusta, ameliyat sonrasında ilk kez hayranlarının karşısına çıktı ve herkese teşekkür etti. İyi olduğunu belirten oyuncu, yeniden setlere döneceğinin müjdesini de verdi.

Mesut Akusta, video mesajında şöyle konuştu: “Önce beni ameliyat eden doktorlara, arayan soran dostlarıma, gelen giden bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Şu anda evdeyim, hastaneden ayrıldım. En kısa zamanda görüşmek üzere, kendinize iyi bakın. ”

Şafak Özbir de hayranlardan gelen mesajlar üzerine kocasının diziye devam edeceğini sosyal medyada hesabından açıkladı. Şafak Özbir, şöyle yazdı: “En çok gelen soruya bir kerede cevap vereyim, Mesut Çok şükür iyi. Çok büyük bir şey atlattık. Ameliyata girerken yüzde 50 hayati risk yüzde 50 felç riski taşıyordu. Ameliyat sonrası yoğun bakım süreci enfeksiyon, solunum, tansiyon, tekrar kanama riski derken tüm engelleri aştık. Evimizdeyiz ve Mesut çok kısa bir dinlenme sürecinden çalışmaya başlayabilecek. Ne mutlu ki…”

Teşkilat dizisi hayranları Mesut Akusta’nın yaşadığı bu zorlu süreçlerden sonra diziye tekrar dönmeme riski nedeniyle endişeliydi. Mete Başkan karakteri çok sevildi ve Akusta da başarılı performansı ile ilk sezonda kendisine hayran bıraktı.

Ünlü oyuncunun zorlu bir süreci atlattıktan sonra yeniden setlere dönecek olması Teşkilat dizi hayranlarını çok mutlu etti.