Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde dönüş tarihi netleşti, yeni karakterler göründü!

Yasak Elma dizisinde dönüş tarihi netleşti, yeni karakterler göründü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yasak Elma dizisinde tahminler tuttu, dönüş tarihi netleşti! Yasak Elma dizisinin beşinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı konusunda kulis bilgileri yansımıştı. Eylül ayı ile birlikte televizyyon kanalları dizilerini yayına almak için yoğun bir çaba harcıyor. Ekipler de setlerde çalışmalara hız verdi.

Yasak Elma dizisinin de beşinci sezon için 13 Eylül Pazartesi akşamı ekranda olması bekleniyordu. Kulis bilgileri doğru çıktı ve Fox TV’den resmi açıklama geldi. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezonunda birçok yenilik ile karşılaşacaksınız.

Yasak Elma dizisinde dönüş tarihi netleşti, yeni karakterler göründü! 24

Fox TV’den yapılan duyuruda Yasak Elma dizisinin 111. bölümünün 13 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacağı doğrulandı… Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Yasmin Erbil’in yeni sezonda izleyicilerle buluşacağı dizide zaman büyük değişiklik yaşanacak.

Dizinin yeni oyuncularından Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz, 111. bölümün ilk fragmanında yeni imajları ile ilk kez göründü… Son 2 sezonda Mucize Doktor dizisinde çok başarılı performans sergileyen Murat Aygen, yeni dizisinde Doğan karakterine hayat verecek.

Yasak Elma dizisinde dönüş tarihi netleşti, yeni karakterler göründü! 25

Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar, Barış Kılıç, Şafak Pekdemir ve Gülenay Kalkan’ın diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Yeni isimler ile birlikte hikayede yeni karakterler her şeyin değişmesine neden olacak.

Özellikle de Biran Damla Yılmaz öne çıkacak isim olarak görünüyor.

Yasak Elma dizisinde dönüş tarihi netleşti, yeni karakterler göründü! 26

Biran Damla Yılmaz’ın canlandıracağı Kumru karakteri ile Çağatay arasında yaşanacaklar dizinin gidişatını belirleyecek. Biran Damla Yılmaz, yeni sezonda en etkili isimlerin başında gelecek.

Genç oyuncu, son iki sezonda Baraj isimli Fox TV dizisinde başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti.

İşte 13 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’da yayınlanacak olan Yasak Elma dizisinin 111. bölümünden ilk fragman: