Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde bir söz var ki, herkesin dikkatini çekti!

Teşkilat dizisinde bir söz var ki, herkesin dikkatini çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay- TRT1 ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmaya başlayan Teşkilat dizisinde verilen bazı mesajlar var ki, izleyicilerin hemen dikkatini çekiyor. Ancak bazı mesajlar ise biraz düşününce daha net anlaşılıyor… Türkiye’nin son yıllarda dış siyasette attığı adımlar ile ilgili bazı iddialar dillendiriliyor.

Ancak böyle bir iddianın Milli İstihbarat Teşkilatı desteği ile hazırlanan TRT1 dizisinde de ifade edilmesi önemli bir mesaj gibi algılandı… Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Mehmet Usta’nın canlandırdığı Zayed Fadi karakterine dikkat çeken bir değerlendirme yazdı.

Türkiye’nin düşmanı olan ve ülkeyi karıştırmak için elinden geleni yapan Zayed Fadi karakterinin bir sözü, aslında dizi ile birlikte verilmek istenen güçlü bir gelecek hedefi mi, merak ediliyor… Sina Koloğlu da bu sözü geleceğe yönelik bir mesaj gibi algılamış olmalı ki, yazısında gündeme getirdi.

Zayed Fadi şöyle diyor: “Önce Suriye, sonra Libya, Azerbaycan, Akdeniz, belki sonra Yunanistan, belki de Viyana kapıları”… Zayed Fadi, bu sözleri Avrupa’nın en çok satan dergisinin genel yayın yönetmeni kadına söyledi. Onu ikna etmek için böyle bir diyalog yaşandı…

Teşkilat dizisinde bir söz var ki, herkesin dikkatini çekti! 7

Ancak kadın bu diyalogdan ziyade aldığı mücevherlere kandı… Kadın, hayal gördüğünü de söyledi ama verilen mesaj Teşkilat gibi TRT1 ekranındaki bir yapım ile sunulduğu için anlamlıydı…

Sina Koloğlu, şöyle yazdı: “Hayal görüyorsunuz” dedi kadın gazeteci. “Belki de gerçekleri gören tek kişi benim” diye cevapladı Bay Fadi. ‘Teşkilat’taki bu diyalog belki de yaşadığımız yılların gelecekteki hatıralarında yerini alacak satır başlarından biri olarak kalacak. Üzerinden epey bir zaman geçmeli…”