Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisinde her şey bir anda tersine döndü!

Sadakatsiz dizisinde her şey bir anda tersine döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmaya devam eden Sadakatsiz dizisinde 21 bölüm geride kaldı. Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen’in güçlü performanslar sergileyerek başrolün hakkını verdiği dizinin reytingleri de çok iyi geliyor.

Geçen hafta yayınlanan son bölüm biraz düşen reytingler yine de oldukça iyi seviyedeydi… Sadakatsiz dizisinde heyecanı artıran yeni gelişmeler de var… Dizinin 22. bölümü bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranında olacak. Yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanlar ile yeni detaylar da veriliyor. Sadakatsiz 22. Bölüm 2. fragmanında önemli ayrıntılara yer verildi. Volkan, Asya’ya Derin’den boşanmak istediğini söylüyor! Derin de bunu öğreniyor!

Sadakatsiz dizisinin başlarında Asya’yı Derin ile aldatan Volkan, sonra da onunla evlenmişti. Yaşananların ardından Volkan’ın yıllar sonra yeniden Asya’ya dönmek istemesi ve her şeyi bir kenara bırakması ile roller değişmişti. Şimdi ise Volkan, Asya’ya geri kazanmak için Derin’i boşayacak. Yani hikayede her şey tersine dönüyor…

Volkan, Bahar’a tekrar Asya ile beraber olmak istediğini anlatır. Önündeki tek engelin Derin olduğunu düşünen Volkan bu durumu daha fazla içinde tutamaz ve Asya ile konuşur.

Asya’nın ise Volkan’a karşı duruşu bellidir. Volkan, Derin’den boşanacağını söyler ancak hesap etmediği bir şey vardır. Tüm bunları duyan Derin’in tepkisi ne olacak? Volkan, Derin’den boşanacak mı?

Asya’nın hamlesi, üzerine oynanan oyunda kartları yeniden dağıtmıştır. Beklenmedik bir haber Asya, Sinan, Volkan ve Derin cephesinde yeni bir krizin tetikçisi olur. Gönül’ün artan baskısına boyun eğmeyen Selçuk, Güçlü ailesini daha güç durumda bırakmaya kararlıdır. Derin ve Volkan’ın ilişkisinde ipler daha da gerilirken yaşanan şok bir gelişme, hangi kaçınılmaz sonun habercisidir?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz’in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!