Ana sayfa Dizi Fragmanları Seni Çok Bekledim’de görüntüler harika, akıllar fazla karışık!

Seni Çok Bekledim’de görüntüler harika, akıllar fazla karışık!

tarafından ker_def

19 Mart Cuma akşamı Seni Çok Bekledim isimli Star TV dizisinde 8. yeni bölüm izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağına yönelik detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor.Ayliz’in annesinden öğrendiği sır, Kadir’in aklını karıştırır! Önemli gelişmeler izleyicileri bekliyor. Bir de düğün anları var ki, birçok dizi hayranı o anlarda tutuklu kalacak.

Nikah saati yaklaştıkça Ayliz, endişelenmeye başlamıştır. Kadir, yetişebilecek mi? Ayliz’in annesinden öğrendiği sır, Kadir’in aklını karıştırmıştır. Öte yandan üvey babası Cemal, Kadir’in hayatına eskisinden çok daha fazla dahil olacaktır artık. Cemal, kirli sırlarının ortaya çıkmaması için uğraşırken İsmet’in etrafındaki çember giderek daralmaktadır. İsmet, karısı ile kızının dahil olduğu gerçekleri öğrenince büyük bir panik yaşar.

Seni Çok Bekledim'de görüntüler harika, akıllar fazla karışık! 9

Selo, hapishanede bir yol ayrımındadır. Dışarıda tüm hızıyla akan hayatın getirdiklerini düşünürken aldığı bir haber ile şok olur. Kadir, öğrendiklerinin ağırlığını içinde taşıyıp Ayliz’in mutluluğuna gölge düşürmemek için çırpınmaktadır. Ayliz’e hazırladığı sürpriz dolu bir gecenin sabahında hayatlarına büyük bir bomba düşer.

Depremde dağılmış bir aile, kendini kaybetmiş, hayata tutunmakta zorlanan bir adam ve aşka kapılarını kapatmış yaralı bir kadının birbirlerinin hayatlarını değiştirmesinin hikayesi…

Seni Çok Bekledim'de görüntüler harika, akıllar fazla karışık! 10

Skala Yapım ve DNZ Film imzalı, başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu paylaştığı ‘Seni Çok Bekledim’ 8. bölümüyle 19 Mart Cuma saat 20.00’de Star’da…

Seni Çok Bekledim'de görüntüler harika, akıllar fazla karışık! 11

Yönetmenliğini Yasemin Türkmenli’nin yaptığı dizinin senaryosunu Hakan Haksun, Pervin Bozan, Elif Başaran ve Eylül İdiman yazıyor. Dizinin dev oyuncu kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar ve Hande Oktan rol alıyor.