Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisinde büyük plan devreye girdi, ayrıca Ebru ile Uzay yüz yüze geldi!

Teşkilat dizisinde büyük plan devreye girdi, ayrıca Ebru ile Uzay yüz yüze geldi!

tarafından ker_def

TRT1’in büyük beğeniyle izlenen dizisi ‘Teşkilat’, 6 Mart Pazar akşamı yayınlanan otuz yedinci bölümüyle büyük ilgi gördü. ‘Teşkilat’, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken #GeriAdımYok etiketiyle de sosyal medyaya da damgasını vurdu.

Yıldırım, Türkiye’ye kimyasal girişinin yapılması için yeni planını devreye soktu… Ebru, Uzay ile yüz yüze geldi… Ceren, hayatının amacına ulaştığını sanırken, kendini Türk istihbaratının elinde buldu… Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte detaylar:

Ekip, Nemesis’in iştirakçilerini devre dışı bırakmak için yaptığı incelemeler sonucunda yeni bir ipucu elde etti ve maskeli balodaki telsiz konuşması yapan maskelilerden Oliver Fourniau’nun peşine düştü. Yıldırım, Ceren üzerinden kuryeler aracılığı ile Türkiye’ye kimyasal girişinin yapılması için yeni planını devreye soktu. Böylelikle Türkiye’yi kamuoyunda kimyasal silah üreten bir devlet gibi göstermeyi planladı. Yıldırım bununla yetinmedi ve Cenevre’de yapılacak uluslararası araştırma komisyonu toplantısına büyük bir suikast düzenlemek için harekete geçti.

Diğer yanda her şeyi öğrenen Ebru’nun hayatı büyük bir tehlikeye girdi. Mete Başkan’ın duruma el koymasıyla, Ebru, Uzay’la yüz yüze geldi. Gerçekleri öğrenen Ebru, büyük bir şok yaşadı. Zarar görmemesi için yeni bir kimlikle kimsenin bilmediği bir yere giderek yeni bir hayata başladı.

Türkiye’ye sokulması planlanan kimyasalları taşıyan kuryelerden birinin eksik olması nedeniyle operasyonun ilk adımında başarısız olan ekip, Ceren’i ortaya çıkaracak bir plan yaptı. Cenevre’de yapılacak toplantıya Halit’in de katılacağını öğrenen Ceren, Halit’i ortadan kaldırmak için Yıldırım’ın teklif ettiği görevi kabul etti. Ekibin operasyonu kusursuz bir şekilde yerine getirmesiyle Ceren, hayatının amacına ulaştığını sanırken kendini Türk istihbaratının elinde buldu.

‘Teşkilat’ her pazar saat 20.00’de TRT 1’de…