Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İşte Şebnem Dönmez’in Yasak Elma dizisindeki imajı

İşte Şebnem Dönmez’in Yasak Elma dizisindeki imajı

tarafından ker_def

Pazartesi günleri FOX’ta yayınlanan “Yasak Elma” dizisi, izleyicileri ekrana kilitlemeye, sürprizleri ile şaşırtmaya devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna usta bir isim daha katıldı.

Oyuncu kadrosunda Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Melisa Doğu, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz, Emre Dinler ve Ceyhun Mengiroğlu gibi birbirinden başarılı isimleri barındıran diziye şimdi de sevilen oyuncu Şebnem Dönmez dahil oldu.

İşte Şebnem Dönmez'in Yasak Elma dizisindeki imajı 7

Şebnem Dönmez, dizinin hikayesinde Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı Kumru’nun annesi olarak yerini alacak. Oyuncunun dizi için oluşturulan imajı da büyük beğeni topladı. Şebnem Dönmez, uzun bir aradan sonra yeniden setlere Fox TV dizisi için dönüş yapmış oldu.

Şebnem Dönmez, geçen sezon ise Son Yaz isimli yine bir başka Fox TV dizisinde yer almıştı. Serap karakterini canlandıran oyuncu, 21 bölüm süren ilk sezonun tamamında hikayede bulundu.

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu’nun oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de FOX’ta.