Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül Bergen filmi üzerinden yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi!..

Ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül Bergen filmi üzerinden yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın Türk müziğinin güçlü sesi olan ve aynı zamanda da ‘acıların kadını’ lakaplı Bergen’i başarıyla canlandırdığı Bergen filmi 4 Mart’ta vizyona girdi.

Kocasının yüzüne kezzap attığı ve daha sonra da kurşunlayarak öldürdüğü şarkıcı Bergen’in acı dolu hikayesinin anlatıldığı filmde Farah Zeynep Abdullah performansıyla izleyici ve eleştirmenlerden tam not aldı.

Ancak Bergen filmi, yönetmen ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül’ün gözünde sınıfta kaldı. Filmi izlemeye giden Mahsun Kırmızıgül izlemeden çıktığını ifade etti. Mahsun Kırmızıgül sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bunun nedenini ise şu sözlerle açıkladı.

Mahsun Kırmızıgül, “Bir şarkıcının hayatını oynayabilirsiniz ama onun şarkıcılarını onun gibi asla söylemezsiniz. Milyonlarca insanı, sesleri ile etkileyen şarkıcıların kendi biyaografi filmlerinde kendi sesleri yok. Biyografi filminde oyuncu kendi sesi ile şarkı söylediği anda sinemadan çıkıyorum.” dedi.

Ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül Bergen filmi üzerinden yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi!.. 8

Kırmızıgül ayrıca, “Bunun tartışılacak bir yanı yok. Neşet Ertaş, Zeki Müren, Esengül gibi sanatçıların şarkılarını, hangi oyuncu arkadaşlar seslendirebilir. Ben sevdiğim sanatçıyı izlemeye giderken, ona hayat veren oyuncunun amatörce söylediği şarkıları duymak zorunda değilim.” diyerek yeni bir tartışma yarattı.

Ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül Bergen filmi üzerinden yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi!.. 9

Mahsun Kırmızıgül, bu açıklamalarıyla yeni bir polemiğin fitilini ateşledi Son yıllarda biyografi filmleri sıkça beyaz perdede yer almaya başladı. Kamuoyuna mâl olmuş kişilerin beyaz perdeye yansıyan hayatları, izleyiciler tarafından büyük ilgi görüyor.

Müslüm ve Dilberay ın ardından şarkıcı Bergen’in hayatının anlatıldığı film izleyiciden de büyük ilgi görüyor.